Zalim İstanbul bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 14 Ekim Kanal D yayın akışı

Kanal D ekranlarında büyük bir merakla takip edilen Zalim İstanbul dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmadı. Bugün Kanal D yayın akışında Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünün yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. İzleyiciler bu nedenle arama motorlarında Zalim İstanbul bugün neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte 14 Ekim Kanal D yayın akışı...

Giriş Tarihi 14 Ekim 2019, 20:35 Güncelleme 14 Ekim 2019, 20:35
Zalim İstanbul bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 14 Ekim Kanal D yayın akışı

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni bölümleri izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Diziyi ekranlarda göremeyen izleyiciler ise heyecanla Zalim İstanbul bugün neden yok sorusuna yanıt arıyor. Aynı zamanda izleyiciler Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm ne zaman sorusunun yanıtını da merakla araştırıyor. Peki, 14 Ekim Pazartesi Kanal D yayın akışında neler yer alıyor? İşte cevabı...

ZALİM İSTANBUL BU AKŞAM NEDEN YOK?

Zalim İstanbul dizisinin yerine bu akşam saat 20.00'de Aslı Gibidir filmi izleyici karşısına çıkacak. Zalim İstanbul'un bu akşam Türkiye-Fransa maçı nedeniyle izleyici karşısına çıkmadığı tahmin ediliyor.

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Zalim İstanbul'un yeni bölümü 21 Ekim Pazartesi günü izleyici karşısına çıkacak.

14 EKİM KANAL D YAYIN AKIŞI

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk ve Cemre'nin partiye bomba gibi düşen evlilikleri köşkün altını üstüne getirir. Şeniz oğlunun hamlesi ile kriz geçirirken, Seher Cemre'nin parmağından yüzüğü çıkarttırmak için uğraşır. Cemre ise Nedime ulaşabilmek uğruna girdiği bu yoldan dönmemeye kararlıdır. Agah oğlunun sürprizini öğrendiğinde ise artık Cenk ve Cemre için köşkün kapıları kapanmıştır.

Agah oğlunu ret etme noktasına gelirken Şeniz, Seher'e ve kızlarına oğlunu yem etmemeye kararlıdır. Şeniz oğlu için Agahı bile karşısına almayı göze alır ancak Cenk için geri dönüş yoktur. Cenk, Agah tarafından soyadının tanıdığı tüm imtiyazlardan men edilirken Cemre asıl hedefe kitlenmiştir.

Seher'in yüreği bir yanda Cemre için ezilirken diğer yanda şahit olduğu Şeniz ve Ceren yakınlığı ona tekrar kasada bulduğu görüntüleri hatırlatır.

Nedim ise aldığı evlilik haberi ile kriz geçirirken, kendini bekleyen sürprize hazırlıksız yakalanır.

Seher, kasada bulduğu görüntüleri izlerken yıkılır. Agahın odaya girişi ise Ceren için sonun başlangıcı olur.