Çukur bugün neden yok? Çukur 72. yeni bölüm ne zaman? İşte 14 Ekim Pazartesi Show TV yayın akışı...

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümleri izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Bugün Show TV yayın akışında Çukur dizisinin yeni bölümünün yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. İzleyiciler bu nedenle arama motorlarında Çukur bugün neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Çukur dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte 14 Ekim Pazartesi Show TV yayın akışı...

Giriş Tarihi 14 Ekim 2019, 19:43 Güncelleme 14 Ekim 2019, 19:43
Çukur bugün neden yok? Çukur 72. yeni bölüm ne zaman? İşte 14 Ekim Pazartesi Show TV yayın akışı...

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Çukur bu akşam Show TV'de izleyici karşısına çıkmadı. Diziyi ekranlarda göremeyen izleyiciler ise heyecanla Çukur bugün neden yok sorusuna yanıt arıyor. Aynı zamanda izleyiciler Çukur dizisi yeni bölüm ne zaman sorusunun yanıtını da merakla araştırıyor. Peki, 14 Ekim Pazartesi Show TV yayın akışında neler yer alıyor? İşte akışta yer alan program ve diziler...

ÇUKUR BU AKŞAM NEDEN YOK?

Çukur dizisinin yerine bu akşam saat 20.00'de Güldür Güldür Show izleyici karşısına çıkacak. Dizinin özet bölümü ise saat 22.15'te yayınlanacak. Çukur'un bu akşam Türkiye-Fransa maçı nedeniyle izleyici karşısına çıkmadığı tahmin ediliyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümü 21 Ekim Pazartesi günü izleyici karşısına çıkacak.

14 EKİM SHOW TV YAYIN AKIŞI

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ı Azer, Akın ve Timsah'ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek.

Hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu'ya beklemediği bir yerden yardım gelecek. Aliço'nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken, Aliço Yamaç'a ulaşmaya çalışacak.

Yamaç'ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur'un sokaklarına götürecek. Bu durum karşısında Akın'ın tepkisi ve Yamaç'ın atacağı hamleler soluksuz beklenecek.