Kimse Bilmez 17. bölüm fragmanı: Geçmişten kurtulmak kolay değildir...

Kimse Bilmez 17. bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor. Atv ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez 16. son bölüm ile izleyicisini ekranlarını başına kilitledi. Heyecan dolu son bölümün ardından Kimse Bilmez dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kimse Bilmez 17. bölümde ne yaşanacak?

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 15:13 Güncelleme 11 Ekim 2019, 15:54
Kimse Bilmez 17. bölüm fragmanı: Geçmişten kurtulmak kolay değildir...

İÇİNDEKİLER

KİMSE BİLMEZ 17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali, beklemediği bir anda karşısına çıkan Özlem'in şokunu atlamamışken bir oğlunun daha olduğunu öğrenir. Yıllar sonra kendisinden saklanan oğluyla ilk kez tanışan Ali'nin hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

Ali'nin durumu Uygar için yeniden bir umut olur. Sevda'yı Ali'den ayırmak isteyen Uygar, olayları lehine çevirmek için harekete geçer.

Geçmişinden kurtulmak isteyen Pilot, sevdiği kadın için hayatını değiştirmeye çalışsa da beladan uzak duramaz. Kardeşim dediği Vedat, düşmanlarının elindedir ve onu kurtarmak hiç kolay olmayacaktır.

KİMSE BİLMEZ 16. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali, hiç beklemediği bir anda geçmişiyle yeniden yüz yüze gelir. Eski eşi Özlem arkasındaki sır tablosuyla çıka gelmiştir. Ali'den yıllar önce saklanan şey, şimdi tam karşısındadır.

Özlem'le tanışan Sevda, bir yandan içindeki duygularla yüzleşirken bir yandan da Ali'nin oğlunun hayatta olduğunu öğrenmenin mutluluğunu yaşar.

Pilot, her şeyi arkasında bırakmak ister ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Duygu, babasıyla Pilot arasında bir tercih yapmak zorundadır. Pilot'un mafya olduğunu öğrenen İlhan, kızını ondan uzaklaştırmak için bu ilişkiye karşı çıkar. Öte yandan sevdiği adamı tehlikeden uzak tutmak isteyen Sevda, tetiği çeker ve Uygar'ı vurur.