Hercai 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Miran, Reyyan'ı için uğraşmaya devam ediyor!

Ekranların sevilen dizisi Hercai bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. ATV ekranlarında heyecan dolu bölümüyle yayınlanan dizide yaşanan olaylar izleyiciyi ekran başına kilitledi. Son bölümde Reyyan'ın kaçırılması Şadoğlu çiftliğinde karşı karşıya gelen iki ailede bomba etkisi yaratıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte Hercai 17. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. İşte son bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 22:25 Güncelleme 11 Ekim 2019, 22:25
Hercai 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Miran, Reyyan’ı için uğraşmaya devam ediyor!

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı günden bu yana reyting listesinde zirvede yer alan Hercai dizisi yeni bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Gerilimin iyice arttığı bölümde Miran'ın kaçırılan Reyyan'ı araması izleyicileri ekran başına kilitledi. Heyecan dolu bölümün bitmesiyle birlikte izleyiciler Hercai 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Reyyan'ın kaçırılması Şadoğlu çiftliğinde karşı karşıya gelen iki ailede bomba etkisi yaratır.

MİRAN, HAZAR İLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR

Miran, Reyyan'ı bulabilmek için yıllardır sürdürdüğü düşmanlığı göz ardı ederek Hazar Şadoğlu'yla iş birliği yapar.

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLIYOR

Hazar ve Miran'ın, Reyyan için bir arada hareket etmesi ikiliyi yakınlaştırırken daha önce hiç konuşulmayan gerçekler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar.

AZİZE ASLANBEY NE YAPACAK?

Bütün planların kurucusu olan Azize Aslanbey bu defa ''Ben yapmadıysam kim yaptı?'' düşüncesiyle kendini saf dışı kaldığı bir oyunun içerisinde bulur.

HERKES AZİZE'DEN ŞÜPHELENİYOR

Geçmişte yaptıkları yüzünden hem Şadoğlu ailesi hem de Miran, Reyyan'ı kaçıran kişinin Azize Aslanbey olduğundan şüphelenmektedir.