Arka Sokaklar 527. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Savcı Ceyda, Vasıf ile ilgili detayı buluyor

Cuma akşamları saat 20.00'de Kanal D'de izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde heyecan doruktaydı. 526. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Savcı Ceyda, Engin’in Vasıf’la işbirliği yaptığına dair ses kaydı bulmuştur. Engin’in yurtdışında hesabına para geçtiğine dair iddiada bulunuyor. Arka Sokaklar 527. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu bölümün ardından merak ediliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 23:22 Güncelleme 11 Ekim 2019, 23:55
Arka Sokaklar 527. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Savcı Ceyda, Vasıf ile ilgili detayı buluyor

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Engin Müdüre ne olacağı merak konusu oldu. Yeni bölümde Jennifer'ın teyzesi Rebecca, Jennifer ve Tekin'in evlenmesi için kolları sıvıyor. İzleyiciler heyecan dolu bölümün hemen sonrasında Arka Sokaklar 527. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savcı Ceyda, Engin'in Vasıf'la işbirliği yaptığına dair ses kaydı bulmuştur. Engin'in yurtdışında hesabına para geçtiğine dair iddiada bulunur. Ceyda her an bir açık bulma peşindedir. Engin'in başı büyük bir derde mi girmektedir?

Jennifer'ın teyzesi Rebecca, Jennifer ve Tekin'in evlenmesi için kolları sıvar. Hüsnü'yü de bu işe dahil eder. Rebecca nişanı ve düğünü lüks bir otelde yapmak ister. Hüsnü karşı çıkar. Nişan kıyafetleri alınmıştır; ama, Rebecca otel masraflarını ödemeden ortadan kaybolur. Bütün borçlar Hüsnü Çoban'a mı kalacaktır?

Sait avukatı Serpil'le görüşür. Serpil baro avukatı gibi gelir; ancak, arkasında beklenmedik adamlar vardır. Savcı Ceyda'nın Mudanya'ya tayini çıkar. Birileri Ceyda'nın bu işin peşine düşmesini istememektedir.

Müzeyyen, oğlu Adem'le ilgilenir. Kızı Melek de yanlarında mutlu bir aile tablosu sergilerler. Adem, Tunç'un arkadaşıdır. Hüsam, Servet ve Caner ortalıkta millete saldıran tinercilerdir. Rafet'e çalışmaktadırlar. İsmail de, Rafet'e çalışmaktadır. İsmail ve Hüsam, Tunç ve Adem'in yolunu keser. İsmail bıçağı sallar ve acı bir ses duyulur. Acaba Tunç vurulmuş mudur?