Avlu yayın tarihi açıklandı! Avlu 3. yeni sezon ne zaman başlıyor? Avlu 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Avlu dizisi 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Yeni sezona Netflix platformunda devam edecek dizinin yeni sezon tarihi açıklandı. Hayranlarının merakla araştırdığı 'Avlu yeni sezon ne zaman başlayacak' sorusu böylece yanıt buldu. Peki, Avlu yeni sezon ne zaman başlıyor? Avlu 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Avlu 3. sezon yayın tarihi...

Giriş Tarihi 08 Ekim 2019, 15:03 Güncelleme 08 Ekim 2019, 15:03
Avlu yayın tarihi açıklandı! Avlu 3. yeni sezon ne zaman başlıyor? Avlu 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Avlu yeni sezon ne zaman başlıyor? Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisi yeni sezon itibarıyla dijital ortama taşınıyor. Netflix üzerinden devam edecek Avlu 3. sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Deniz ile Kudret'in karşı karşıya geldiği sezon finalinin ardından yeni sezonda neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, Avlu yeni sezon ne zaman başlıyor? Avlu 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Avlu 3. sezon yayın tarihi...

AVLU 3. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi ünlü isimlerin yer aldığı Avlu dizisi 3. sezonuyla ekranlara gelecek. Netflix platformunda haranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yayın tarihi belli oldu. Avlu 3. yeni sezonuyla 18 Ekim'de başlayacak.

Avlu'nun yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı.

AVLU SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Deniz, yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir.

El değiştiren isyan içeride de dışarıda da tüm dengeleri alt üst eder. Deniz yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir. Deniz bir arbede esnasında hayatı boyunca hafızasından silemeyeceği bir manzara ile karşı karşıya kalır. Öyle ki yaşanan bu olay ona kendine verdiği sözleri dahi bir an bile düşünmeden çiğnetecektir.

AVLU 43. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz ve Azra için geri sayım başlamıştır

Deniz ve Azra için geri sayım başlamıştır. İsyan, yetkililer tarafından verilen süre içinde bitirilmez ise ağır sonuçları olacağı kesindir. Cezaevinden duyulan silah sesleri büyük bir paniğe sebep olur. Son anda yön değiştiren rüzgar kimleri savuracaktır?

AVLU 42. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz ve Azra, hayatlarının en cesur kararını alırlar

Safiye'nin odasından özgürlüğe açılan kapı aralanmak üzeredir. Ancak oradan kimlerin geçeceği bilinmemektedir. Deniz ve Azra birbirlerinden habersiz aynı anda belki de tarihlerinin en cesur kararını alırlar. Zerrin ise tanıdık bir yüzün onu nerelere sürükleyebileceğini deneyimleyecektir.

AVLU 41. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azra kurtulacak mı?

Azra, büyümekte olan yangının orta yerindedir. Özlem ile yürütülen Zerrin'i çökertme planı işe yarayacak mıdır? Kendine geldiği takdirde ağzından altın değerinde sözler dökülecek olan Oktay'ı bekleyen korkunç bir sürpriz vardır. Zerrin, onu başarıya götüreceğine inandığı ittifaktan beklediğini alabilecek mi?