Hamleler peş peşe geliyor! Çukur 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azer'den Koçovalıları bitirecek hamle!

Show TV ekranlarında pazartesi akşamları reyting rekorları kıran Çukur dizisi yine dikkat çekecek bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Azer, Koçovalıları bitirmek için harekete geçiyor. Planların üst üste kurulduğu bölümün ardından izleyiciler şimdi heyecanla Çukur 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte Çukur'un heyecan dolu son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 07 Ekim 2019, 23:49 Güncelleme 07 Ekim 2019, 23:49
Hamleler peş peşe geliyor! Çukur 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azer’den Koçovalıları bitirecek hamle!

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilerek takip edilen dizisi Çukur'da bu hafta yaşanan olaylar izleyiciyi ekranlara kilitlerken Azer'in yapacağı hamleler merak konusu oldu. Yeni bölümde özellikle Yamaç'ı Azer, Akın ve Timsah'ın saldırısından gizemli biri kurtarıyor. Heyecanın dorukta olduğu bölümün ardından izleyiciler şimdi heyecanla Çukur 72. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ı Azer, Akın ve Timsah'ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek.

VARTOLU'YA BEKLENMEDİK YARDIM

Hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu'ya beklemediği bir yerden yardım gelecek.

ALİÇO VE YAMAÇ NE YAPACAK?

Aliço'nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken, Aliço Yamaç'a ulaşmaya çalışacak.

YAMAÇ'IN ATACAĞI HAMLELER

Yamaç'ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur'un sokaklarına götürecek. Bu durum karşısında Akın'ın tepkisi ve Yamaç'ın atacağı hamleler soluksuz beklenecek.