Diriliş Osman'da flaş gelişme! ATV Diriliş Osman 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Osman ne zaman başlıyor?

Diriliş Osman dizisinin yeni sezon çekimleri sürüyor. Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak Diriliş Osman'da flaş gelişme yaşandı. Dizide, Burak Özçivit'in partneri olarak Özge Törer'in kadroya dahil olduğu bildirildi. Peki, Diriliş Osman 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Osman ne zaman başlıyor?

Giriş Tarihi 07 Ekim 2019, 13:01 Güncelleme 07 Ekim 2019, 13:31
Diriliş Osman’da flaş gelişme! ATV Diriliş Osman 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Osman ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Diriliş Osman 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak Osman Gazi'nin hikayesini anlatacak Diriliş Osman dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 1. sezonun ne zaman başlayacağını araştırılırken, dizinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Saruhan Günel, Ragıp Savaş gibi ünlü isimlerin yanı sıra Burak Özçivit'in partneri olarak Özge Törer ekranlarda olacak. Peki, Diriliş Osman 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Osman ne zaman başlıyor? İşte ayrıntılar...

DİRİLİŞ OSMAN 1. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Diriliş Osman 1. sezonuyla Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 1. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Önümüzdeki günlerde görücüye çıkacak 1. sezon fragmanı ile dizinin ne zaman başlayacağı soruları da yanıt bulacak.

Yayıncı kuruluş tarafından yeni sezon fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

DİRİLİŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Diriliş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şu anda Diriliş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.

BURAK ÖZÇİVİT'İN YANINA SÜRPRİZ İSİM: ÖZGE TÖRER

Diriliş Osman'ın başrolünü oynayacak Burak Özçivit'in partnerinin kimin olacağı merak konusu oldu. Daha önce Malhun Hatun'u Aslıhan Karalar'ın canlandıracağı konuşulmuştu. Dizide Malhun Hatun karakterine hayat verecek kadın başrol oyuncusu için birçok isim düşünülmüş ancak kriterlere uymadığı için anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi ise Özge Törer'in ismi konuşuluyor. Ancak, Özge Törer'in Burak Özçivit'in partneri olup olmayacağı henüz belli değil. Resmi açıklama geldiğinde Malhun Hatun'u kimin canlandıracağı netlik kazanacak.

ÖZGE TÖRER KİMDİR?

Özge Törer 20'li yaşların başında olan yetenekli bir üniversite öğrencisidir. 2017 2018 eğitim öğretim yılında Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi sahne sanatları bölümünü kazanan Özge Törer şuanda üniversite 3. sınıf öğrencisidir. Aynı zamanda yüzmeyi ve ata binmeyi çok sevmektedir.