Benim Tatlı Yalanım 17. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Kayra annesi hakkındaki gerçeği öğrenecek mi?

Cumartesi günleri izleyicisiyle buluşan Benim Tatlı Yalanım dizisinin bu haftaki bölümünde yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Yeni bölümde Nejat, Suna'ya onu sevdiğini söylüyor ve hayatını düzene koyarken yanında olmasını istiyor. Bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. İşte dizide bu hafta yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 05 Ekim 2019, 22:46 Güncelleme 05 Ekim 2019, 22:46
Benim Tatlı Yalanım 17. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Kayra annesi hakkındaki gerçeği öğrenecek mi?

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Benim Tatlı Yalanım dizisinde ortalık karıştı. Yeni bölümde yaşanan olaylar dikkat çekerken Kayra, uzun zamandır görmezden gelmeye çalıştığı işaretleri bir araya getirirken, Suna'nın kim olduğunu bilmek istemediğine karar veriyor. İzleyiciler şimdi Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nejat, Suna'ya onu sevdiğini söylemiş, hayatını düzene koyarken yanında olmasını istemiştir. Suna, bu ani aşk ilanı karşısında şaşkına döner.

SUNA KARARSIZ KALIYOR

Suna da Nejat'a aşkını ilan etmek istemekte ancak Kayra'yı düşünmektedir. Önce Kayra'nın gerçeği öğrenmesi, Nejat ve Suna'yı ona yalan söyledikleri için affetmesi gerekmektedir.

KAYRA NE YAPACAK?

Bu sırada Kayra, Suna ismini duymuş, aklı karışmıştır. Kayra, uzun zamandır görmezden gelmeye çalıştığı işaretleri bir araya getirirken, Suna'nın kim olduğunu bilmek istemediğine karar verir.

KAYRA KAÇIRILACAK MI?

Bu sırada sürpriz bir isim Kayra'yı kaçmaya çalıştığı gerçekle yüzleştirecektir.