Arda Ayten ne kadar kazandı? Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Arda Ayten kimdir, kaç yaşında?

ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezon ilk bölümünde Arda Ayten'e 1 milyonluk soruda yönetildi. Yarışmada Arda Ayten'e "On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçmektedir?" sorusu soruldu. Yarışmanın ardından Arda Ayten ile ilgili detaylar merak edilmeye başlandı. Peki, Arda Ayten kimdir? Arda Ayten kaç yaşında, nereli?

Giriş Tarihi 05 Ekim 2019, 22:21 Güncelleme 05 Ekim 2019, 22:51
Arda Ayten ne kadar kazandı? Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Arda Ayten kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Bu akşam saat 20.00'de Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster yarışması izleyici karşısına çıktı. Yarışma Arda Ayten'e yöneltilen 1 milyonluk soru dikkat çekti. Programı ekranları başında takip eden izleyiciler Arda Ayten kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Arda Ayten kimdir, kaç yaşındadır?

ARDA AYTEN NE KADAR KAZANDI?

Arda Ayten kendisine yöneltilen "On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında, bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçer?" sorusuna "Toprak" yanıtı vererek 1 milyon TL'lik ödülü kazandı.

ARDA AYTEN KİMDİR?

Kitaplara karşı büyük bir ilgisi olduğunu dile getiren Arda Ayten, henüz 19 yaşında olan ve lisans eğitimine ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde devam ediyor. Genç yarışmacı, yarışmadan kazandığı parayla çok daha fazla kitap alıp okuyacağını paylaşmasıyla hemen herkesin takdirini ve beğenisini kazandı.

Kitaba karşı derin bir ilgisi olan ve bu nedenle harcamalarını ağırlıklı olarak kitap üzerine yaptığını ifade eden Arda Ayten, bu yıl içerisinde toplamda 100'ü aşkın kitap okuduğunu dile getirdi.

Şimdiye kadar dört adet kitap yazdığını izleyicilerle paylaşan Arda Ayten'in ''Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum'' şeklinde açıklamalarda bulunması seyircilerin gönlünü fethetmişti.

İŞTE 1 MİLYONLUK SORU

Soru: On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında, bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçer?

A: Vatan

B: Kan

C: Toprak

D: Yurt

Doğru cevap: C: Toprak