Hercai 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azize Aslanbey plan üstüne plan yapıyor

Cuma akşamlarının sevilen yapımları arasında bulunan ve yayınlandığı günden bu yana milyonları ekranlara kilitleyen Hercai dizisi yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Azize'nin planlarının ardından Miran ve Reyyan'ın ne yapacağı merak konusu oldu. Bölümün ardından Hercai 16. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Giriş Tarihi 04 Ekim 2019, 22:44 Güncelleme 05 Ekim 2019, 01:26
Hercai 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azize Aslanbey plan üstüne plan yapıyor

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilen dizisi Hercai yine heyecan dolu sahneleriyle dikkatleri üzerine çekti. Azize Aslanbey "Bu aşkı intikama dahil edeceğim" diyerek Miran ve Reyyan'ı oyuna dahil etmeye çalıştı. Bölümün sona ermesiyle birlikte gözler Hercai 16. bölüm fragmanına çevrildi. İzleyiciler şimdi heyecanla yeni bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bu aşkı intikama dahil edeceğim diyen Azize Aslanbey, kurduğu oyunla yeni bir başlangıç yapmak isteyen Miran ve Reyyan'ın Aslanbey konağına geri dönmesini sağlar. Her şey planladığı gibi gitmesine rağmen Azize Aslanbey gerçekten bu oyunun kazananı olacak mıdır?

MİRAN BASKILARLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR

Üst üste saldırıların hedefi olan Miran, babaannesinin baskılarına rağmen Reyyan'a verdiği söze karşılık Şadoğlu ailesine hesap sormaya gitmez ve durmaya karar verir.

REYYAN, MİRAN'A İNANMAYA BAŞLIYOR

Miran'ın değişmeye başlaması Reyyan'ın aşkları için verecekleri mücadelede tüm engelleri aşacaklarına dair inancını güçlendirir.

HAZAR, SALDIRILARI ARAŞTIRIYOR

Diğer yandan Reyyan'ın Aslanbey konağında kalmasını istemeyen Hazar gerçekleri ortaya çıkarmak için Miran'a yapılan saldırıları araştırmaya başlar. Hazar'ın bu hamlesiyle Azize'nin kurduğu planlar tehlikeye girer.