Şampiyon 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güneş Suna'nın çalıştığı hastaneye kaldırılıyor!

Perşembe akşamları saat 20.00'de TRT 1'de izleyicisiyle buluşan Şampiyon dizisinin yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Yaman hoca ile çalışmak isteyen Kerem pes etmiyor ve spor salonunun kapısında adeta nöbet tutuyor. İzleyiciler şimdi heyecanla Şampiyon 5. bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizide bu hafta yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 03 Ekim 2019, 23:56 Güncelleme 04 Ekim 2019, 01:35
Şampiyon 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güneş Suna’nın çalıştığı hastaneye kaldırılıyor!

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarının kısa sevilen dizilerinden birisi olan Şampiyon dizisi yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Tansel'in Fırat'ı tehdit ettiğini öğrenen Suna çok kızıyor ve ikili bu yüzden geriliyor. Yayınlanan bölümün ardından izleyiciler Şampiyon 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ŞAMPİYON SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Güneş Suna'nın görev yaptığı hastaneye kaldırılmıştır. Yaman, Nesli, Serhat ve Mücella başındadır. Fırat'ın ve Zafer'in nezarette olduğundan hiçbirinin haberi yoktur.

Tansel nezaretteki Fırat'la pazarlık yapar. Özgürlüğüne karşılık Güneş'ten vazgeçmesini ister.

Yaman hoca ile çalışmak isteyen Kerem pes etmez. Spor salonunda kapısında adeta nöbet tutar. Sonunda Yaman onu neden kabul etmeyeceğini Kerem'e anlatır.

Tansel'in Fırat'ı tehdit ettiğini öğrenen Suna çok kızgındır. İkisi bu yüzden gerilir. Suna Tansel'in telefonlarına çıkmaz.

Tansel ile işbirliği yapan Mücella krizi fırsata çevirir ve Fırat'a bir teklifte bulunur. Çaresiz Fırat Mücella'nın bu teklifini kabul eder.

Nesli'nin sırrını bir şekilde öğrenen Zafer çılgına döner. Nesli tam Fırat'a açılmak isterken herkesin duygularını altüst edecek bir gelişme olur.