3 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova, Şampiyon, Çöpçüler Kralı reyting sıralaması

3 Ekim Perşembe günü ATV ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova dizisi 38. bölümüyle, TRT 1 ekranlarında Şampiyon dizisi 4. bölümüyle, Show TV ekranlarında başrolünde Kemal Sunal, Şener Şen ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı Türk sinemasının efsane filmleri arasında bulunan Çöpçüler Kralı filmi izleyicisiyle buluştu. Dizi, film ve programların sona ermesiyle birlikte 3 Ekim reyting sonuçları merak konusu oldu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova, Şampiyon, Çöpçüler Kralı reyting sıralaması nedir?

Giriş Tarihi 04 Ekim 2019, 02:12 Güncelleme 04 Ekim 2019, 18:31
3 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova, Şampiyon, Çöpçüler Kralı reyting sıralaması

İÇİNDEKİLER

Televizyonda ekranları başında dizi, film ve programları yakından takip eden izleyiciler her gün reyting sonuçları hakkında araştırma yapıyor. 3 Ekim Perşembe günü hangi yapımın birinci, ikinci ve üçüncü sırada yer aldığı merak ediliyor. Bu nedenle 3 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı sorusu hakkında araştırmalar bugün artış gösterdi.

REYTİNG SONUÇLARI (TOTAL)

REYTİNG SONUÇLARI (AB)

2 EKİM REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

Total reyting sonuçlarına göre göre diziler arasında reyting sıralamasında film, dizi ve programların sıralaması şu şekildeydi;

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.