Çukur 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azer yaptıklarıyla herkesi şaşırtıyor! İlk sahne...

Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur 3. sezon bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Heyecan dolu yeni bölümde Kardeşinin ölümü sonrası deliye dönen Azer, Akın’la birlikte harekete geçiyor. Babasının yanında olan Aliço, Çukur’a ve Yamaç’a dönmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Nefes kesen sahnelerin yer aldığı son bölümün ardından izleyiciler şimdi Çukur 71. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Giriş Tarihi 01 Ekim 2019, 00:13 Güncelleme 01 Ekim 2019, 00:53
Çukur 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azer yaptıklarıyla herkesi şaşırtıyor! İlk sahne...

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde yaşanan hesaplaşmalar izleyicilerin dikkatini çekerken Azer'in kardeşinin intikamı için Yamaç üzerine harekete geçmesi dikkat çekti. Heyecanlı sahneleriyle büyük hesaplaşmaların yaşandığı bölümün hemen ardından izleyiciler heyecanla Çukur 71. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak dizinin yeni bölümünde ilk sahne yayınlandı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kardeşinin ölümü sonrası deliye dönen Azer, Akın'la birlikte harekete geçecek. Babasının yanında olan Aliço, Çukur'a ve Yamaç'a dönmek için elinden geleni yapacak.

Düşmanlarından tek tek intikam alan Yamaç, bu sefer soluğu Timsah'ın karşısında alacak. Yamaç'ın, Timsah'ı öldürüp öldüremeyeceği merak konusuyken Efsun'la ilgili vereceği karar da merakla beklenecek.

Bu esnada babasının katilinin peşine düşen Vartolu, gittiği yeni hapishanede kendisini bekleyen sürprizlerle boğuşurken, hapisten kaçan Cumali, İdris'in ölümünden sonra ortaklığı bozan Çizgili Kenan'ın peşine düşecek.

Kendi bildiği yoldan giderek hamlelerini tek tek eyleme döken Yamaç'ı bekleyen büyük tehlike ise nefesleri kesecek.