Müge Anlı ile Güven Bana 13. bölümüyle dikkat çekti! İşte yeni bölümde yaşananlar...

Başarılı sunucu Müge Anlı'nın sunumuyla Güven Bana yarışması yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 'Güven Bana' bu haftaki bölümüyle de çok konuşulacak. Müge Anlı ile Güven Bana 13. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2019, 20:18 Güncelleme 28 Eylül 2019, 22:48
Müge Anlı ile Güven Bana 13. bölümüyle dikkat çekti! İşte yeni bölümde yaşananlar...

İÇİNDEKİLER

Cumartesi günleri saat 20.00'de Müge Anlı'nın sunumuyla izleyici karşısına çıkan Güven Bana çok konuşulan programlar arasında yer alıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla birçok olayı aydınlatan Müge Anlı, Güven Bana ile izleyicileri ekran başına kilitliyor. Müge Anlı ile Güven Bana 13. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

GÜVEN BANA YARIŞMASININ FORMATI NEDİR?

Bu yarışmada kazanmak için bilmek yeterli değil, güvenmek ve güven vermek de gerekiyor.

Daha önce hiç tanışmamış iki yarışmacı stüdyoda 1 Milyon TL ödül için yarışıyor. Stüdyoya aileleriyle gelen yarışmacıların tek sınavı bilgi düzeyleri değil, güven düzeyleriyle de ilgili çünkü beraber verdikleri cevaplarla ortadaki para ödülü büyüyor.

Yarışmanın ilk dakikalarında yarışmacılar birbirlerine "Güven Bana" dediler ve bağlılıklarını dile getirdiler. Peki ya sonra? Para mı kazanacak, yoksa güven mi? Hırslara ne kadar gem vurulacak?

Kazanmak için güvenmeye güvendiğiniz için kaybetmeye hazır mısınız?