28 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Güven Bana, Benim Tatlı Yalanım, Kuzey Yıldızı reyting sıralaması

28 Eylül Cumartesi günü Star TV'de Benim Tatlı Yalanım 15. bölümüyle, ATV'de sevilen yarışma programı Güven Bana 13. bölümüyle, Show TV ekranlarında Kuzey Yıldızı İlk Aşk 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi ve programların sona ermesiyle birlikte izleyiciler 28 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2019, 21:41 Güncelleme 30 Eylül 2019, 17:54
28 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Güven Bana, Benim Tatlı Yalanım, Kuzey Yıldızı reyting sıralaması

İÇİNDEKİLER

Ekranları başında dizi ve programları yakından takip eden izleyiciler yeni sezon dizilerinin başlamasıyla birlikte reyting sonuçları merak edilmeye başlandı. 28 Eylül Cumartesi günü hangi dizinin birinci olduğu merak edilirken Güven Bana, Benim Tatlı Yalanım, Kuzey Yıldızı reyting sıralaması da araştırılıyor. Peki, 28 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? İşte cevabı...

28 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI

Total

1- KUZEY YILDIZI ILK ASK - SHOW TV
2- GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU-FOX
3- SHOW ANA HABER - SHOW TV
4- KUZEY YILDIZI ILK ASK (OZET- SHOW TV
5- BENIM TATLI YALANIM STAR TV
6- SHREK SONSUZA DEK MUTLU (Y.S) KANAL D
7- BIR AILE HIKAYESI- FOX
8- AILECEK SASKINIZ (T.S)
9- BENIM TATLI YALANIM (OZET)
10- KALK GIDELIM-TRT 1

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kayra'nın mektup bırakıp, ortadan kaybolması Nejat ve Suna'yı şoke eder. Ancak asıl şoku, Kayra eve dönünce yaşayacaklardır çünkü Kayra'yı eve Aylin getirir. Nejat, yıllar sonra Aylin'le karşılaşmaktan çok rahatsız olur. Üstelik sinsice hayatlarına sızıp, çoktan Kayra'yla tanışmıştır bile... Aylin ise Nejat'ın, Kayra'ya nasıl böylesine büyük bir yalan söylediğini sorgular. Suna, Aylin'in boşanma davasına gelmeme sebebini öğrenirken, Kayra, babasının 'Suna' isminde birine aşık olduğunu duyar ve Suna'nın kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer.