Kuzey Yıldızı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yıldız kimseyi ikna edemiyor

Show TV ekranlarının yeni dizisi Kuzey Yıldızı bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Kuzey, gerçek düşmanını unutup tüm okları Yıldız'ın üstüne çeviriyor. Bölümün ardından izleyiciler Kuzey Yıldızı 4. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 28 Eylül 2019, 23:31 Güncelleme 28 Eylül 2019, 23:32
Kuzey Yıldızı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yıldız kimseyi ikna edemiyor

İÇİNDEKİLER

Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de izleyicisiyle buluşan Kuzey Yıldızı dizisi kısa sürede izleyicilerin dikkatini çeken yapımlardan birisi oldu. Yayınlanan heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Kuzey Yıldızı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıldız'ın tüm inkarlarına rağmen onu suçlamaya devam eder. Yıldız artık düşmanıdır. Yıldız, ne Kuzey'i ne de diğerlerini ikna edebilmiştir. Herkes Kuzey'in evini onun yaktığını sanmaktadır.

SON OLAY ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR

Dost kalmayı beceremeyen Kuzey ve Yıldız için bu olay bardağı taşıran son damladır. İkili artık ezeli düşmandır. Bir araya gelmeleri imkansızdır. Yıldız'ın tüm inkarlarına rağmen onu suçlamaya devam eder. Yıldız artık düşmanıdır. Yıldız, ne Kuzey'i ne de diğerlerini ikna edebilmiştir. Herkes Kuzey'in evini onun yaktığını sanmaktadır. Dost kalmayı beceremeyen Kuzey ve Yıldız için bu olay bardağı taşıran son damladır. İkili artık ezeli düşmandır. Bir araya gelmeleri imkansızdır.

OKLAR YILDIZ'IN ÜSTÜNDE!

Kuzey, gerçek düşmanını unutup tüm okları Yıldız'ın üstüne çevirmiştir. Gerçek düşmansa kendini hatırlatmakta geç kalmayacaktır. Kuzey'in yanı başındadır. Bundan şimdilik kimsenin haberi yoktur.

Kamer'in Poyraz'a kaçması Mollaoğulları'nı Kadıoğulları'na karşı mağlup etmiştir. Şeref Mollaoğlunun bu mağlubiyeti kabullenmeye niyeti yoktur. Pembe'yi kullanarak rövanşını alacaktır. Kuzey ve Yıldız; Pembe ve Nahide'nin ağına düşer. İki inatçı keçi yıllar sonra nihayet ya tüm kozlarını paylaşacak ya da birbirlerini affedeceklerdir.