Kuzgun final mi yapacak? Kuzgun dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuzgun dizisi 18. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından Kuzgun takipçileri dizinin final yapıp yapmayacağını araştırmaya başladı. Kuzgun dizisi Total'de 19. sırada, AB kategorisinde 11. sırada yer aldı. Peki, Kuzgun final mi yapacak? Kuzgun dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 26 Eylül 2019, 12:27 Güncelleme 26 Eylül 2019, 12:27
Kuzgun final mi yapacak? Kuzgun dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Kuzgun final mi yapacak? Star TV'de yayınlanan Kuzgun dizisinin 18. bölümü ekranlara geldi. Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşın başladığı yeni bölümün ardından 19. bölüm fragmanı beklenmeye başladı. Reytinglerde kötü sonuç alan Kuzgun dizisinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Peki, Kuzgun final mi yapacak? Kuzgun dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

KUZGUN FİNAL Mİ YAPACAK?

Yayıncı kuruluş ve dizinin yapımcısından dizinin final yapıp yapmayacağı konusunda herhangi bir açıklama gelmedi. Kuzgun dizisi 19. yeni bölümüyle önümüzdeki hafta ekranlara gelecek. Final konusunda resmi açıklama gelirse haberimizde yer alacak.

KUZGUN 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuzgun dizisinin 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanının kısa sürede ekranlara gelmesi bekleniyor.

KUZGUN 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzgun'un kentsel dönüşüm projesinde Ferman'la ortak olması Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşı resmen başlatır. Artık her arenada bu iki isim karşı karşıya gelecektir. Kuzgun'un kendisini ortaklığa mecbur etmesinin acısını Ferman üst üste hamlelerle çıkarır. Kuzgun, önce Dila, ardından da Ferman ile önemli yüzleşmeler yaşar.

Kuzgun mahallesinin haklarını korumaya çalışırken, Ferman'ın yeni teklifiyle çok zor bir karar vermek zorunda kalacaktır. Meryem, oğlu Kuzgun'u Güneş'le bir arada görmekten mutlu olduğu için Güneş'i evlerine yemeğe davet eder. Güneş'in şüpheli hareketleri Dila'nın dikkatinden kalmaz. Kuzgunların evindeki yemeğe Dila şahit olur. Bu an, Kuzgun'la Dila arasında sarsıcı bir yüzleşme yaratır. Kuzgun, Dila'nın kendisine olan aşkının bitmediğinden emin olur. Kuzgun'un, Dila'nın Ferman'la evlenme kararına dair iddiaları, Dila üstünde çok farklı bir etki yaratacaktır.

Güneş'in Kuzgun'un hayatında kalmak için söylediği yalan, çok büyük tehlikelere gebedir. Dila, bu süreci sessizce izlemeyecektir. Ferman'ın geçmişine, ailesine dair Dila'yla paylaşacağı anlar, Dila'nın Ferman'la ilişkisinde yeni bir dönem aralar. Bu sırada Kuzgun ile Ferman arasındaki savaş ailelere sıçrar. Bir yandan ailesi, diğer yandan mahallesi için savaşan Kuzgun, kendini farkında olmadan geri dönüşsüz bir yolun içinde bulur. Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşın her geçen gün şiddetlendiğini fark eden Neşe, bu savaşa bir son vermek için çok radikal bir hamlede bulunur. Neşe'nin yıllardır herkesten sakladığı mektubun sırrı ortaya çıkacaktır.