Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ünal öldü mü? Tarık Ünlüoğlu EDHO'dan ayrıldı mı?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümü salı akşamı yayınlandı. Dizide Ünal Kaplan karakterini canlandıran Tarık Ünlüoğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmadığı ise merak konusu oldu. EDHO izleyicileri merakla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ünal öldü mü sorusuna yanıt arıyor. Peki, Tarık Ünlüoğlu EDHO'dan ayrıldı mı?

Giriş Tarihi 25 Eylül 2019, 01:07 Güncelleme 25 Eylül 2019, 01:07
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ünal öldü mü? Tarık Ünlüoğlu EDHO’dan ayrıldı mı?

İÇİNDEKİLER

Tarık Ünlüoğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldı mı? ATV ekranlarında salı akşamı izleyicisiyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ortalık iyice karıştı. Çakırbeylilerin yaptıklarıyla yeni bir savaşın fitilinin ateşlenip ateşlenmeyeceği merak konusu oldu. İzleyiciler aynı zamanda Tarık Ünlüoğlu'nun canlandırdığı Ünal Kaplan karakterinin diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor.

TARIK ÜNLÜOĞLU EDHO'DAN AYRILDI MI?

Tarık Ünlüoğlu geçen sezon bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalmıştı. Yeni sezon jeneriğinde Tarık Ünlüoğlu'nun ismi yer alıyor.

EDHO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bu değeri çok büyük olan icadın ilk denemesi, kopacak olan fırtınanın fitilini ateşler. Yeni silahın hedefindeki ilk kişinin ölümüyle başlayan savaşta, cepheler kolay oluşmayacaktır.

YENİ BİR SAVAŞIN FİTİLİ ATEŞLENİYOR

Diğer tarafta Çakırbeyliler ve dostlarının, İstanbul'un dört bir yanından yükselttiği sesler de başlatılan yeni savaşın ilanı olacaktır.

HIZIR KALBİNİ SEVDA'YA AÇIYOR

Hızır Çakırbeyli, sadece işinde değil, aşk hayatındaki buluşuyla da olay yaratır. Uzun bir aradan sonra kalbini açtığı Sevda'nın, babası ve amcasının da masada oturuyor olması, işleri karıştıracaktır. Kız tarafı, ikilinin arasındaki ilişkiyi resmiyete dökmek için hızlı davranmak gerektiğini düşünürken, Çakırbeyli hanesi bu duruma sıcak bakmamaktadır.

HIZIR VE SEVDA NE YAPACAK?

Hısım mı yoksa hasım mı olacağı henüz belli olmayan masanın yeni üyelerinin, kendi aralarındaki anlaşmazlık da Hızır ve Sevda ikilisinin geleceği üzerinde etkili olacaktır.