Çukur'da Timsah Celil öldü mü? Ahmet Melih Yılmaz diziden ayrılıyor mu?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni sezon ikinci bölümü 23 Eylül Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıktı. Bölümün hemen ardından yeni sezon üçüncü bölümünde ilk sahne yayınlandı. Sahnede Yamaç'ın Yücel ve Azer’den sonra Timsah Celil'in karşısına çıktığı görülüyor. Dizinin izleyicileri ise sahneyi izledikten sonra Çukur'da Timsah Celil öldü mü sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki, Ahmet Melih Yılmaz diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Eylül 2019, 01:19 Güncelleme 24 Eylül 2019, 01:19
Çukur’da Timsah Celil öldü mü? Ahmet Melih Yılmaz diziden ayrılıyor mu?

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de izleyicisiyle buluşan Çukur'un bu haftaki bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. Çukur yeni sezon üçüncü bölümündeki ilk sahnesinde Yamaç'ın Yücel ve Azer'den sonra Timsah Celil'in karşısına çıkarak onu vurduğu görülüyor. İlk sahnenin ardından akıllara Çukur'da Timsah Celil öldü mü sorusu geldi. Peki, Ahmet Melih Yılmaz diziden ayrılıyor mu? İşte Yamaç'ın Timsah Celil'i vurduğu o sahne...

AHMET MELİH YILMAZ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Timsah Celil karakterini canlandıran Ahmet Melih Yılmaz'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı 30 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak bölümün ardından belli olacak.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ın intikam planının devamı merakla beklenirken Efsun ile yaşayacağı sürpriz anlar, ikisi için de her şeyi değiştirecek.

CUMALİ, VARTOLU'DAN YARDIM İSTEYECEK

İdris'in ölümünün ardından Yamaç'ın yokluğunda Çukur'a sahip çıkmaya çalışan Karaca, Akın'ın yaptığı hamle ile kendisini tehlikeye atacak. Bu tehlike karşısında yardım alacağı isimlerse ekran başındakileri şaşırtacak. Babasının intikamını almak için bir an önce harekete geçmek isteyen Cumali, Vartolu Salih'ten yardım isteyecek.

AZER'İN BÜYÜK SINAVI

Cumali'nin yaşayacağı heyecan dolu anlar merak konusuyken, Salih kimsenin beklemediği bir hamle yapacak. Kardeşinin düğünü için Adana'ya giden Azer, hayatının en büyük sınavını verecek.