Çukur 70. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Yamaç'ın sürpriz hareketi ortalığı karıştıracak!

Show TV ekranlarının pazartesi akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan dizisi Çukur'da bu hafta heyecan doruktaydı. Yeni bölümde yaşanan hesaplaşmaların ardından ortalık iyice karıştı. Büyük hesaplaşmaların yaşandığı bölümün hemen ardından izleyiciler heyecanla Çukur 70. yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte Çukur dizisine dair merak edilen tüm detaylar...

Giriş Tarihi 24 Eylül 2019, 00:00 Güncelleme 24 Eylül 2019, 00:58
Çukur 70. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Yamaç’ın sürpriz hareketi ortalığı karıştıracak!

İÇİNDEKİLER

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur 3. sezon ikinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde yaşanan olaylar ortalığın iyice karışmasına, büyük hesaplaşmaların yaşanmasına neden oldu. İzleyiciler heyecan dolu bölümün sona ermesinin ardından Çukur 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak dizinin yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ın intikam planının devamı merakla beklenirken Efsun ile yaşayacağı sürpriz anlar, ikisi için de her şeyi değiştirecek.

CUMALİ, VARTOLU'DAN YARDIM İSTEYECEK

İdris'in ölümünün ardından Yamaç'ın yokluğunda Çukur'a sahip çıkmaya çalışan Karaca, Akın'ın yaptığı hamle ile kendisini tehlikeye atacak. Bu tehlike karşısında yardım alacağı isimlerse ekran başındakileri şaşırtacak. Babasının intikamını almak için bir an önce harekete geçmek isteyen Cumali, Vartolu Salih'ten yardım isteyecek.

AZER'İN BÜYÜK SINAVI

Cumali'nin yaşayacağı heyecan dolu anlar merak konusuyken, Salih kimsenin beklemediği bir hamle yapacak. Kardeşinin düğünü için Adana'ya giden Azer, hayatının en büyük sınavını verecek.