Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne zaman belli olacak? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman?

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezonu için geri sayım başladı. Yeni sezonda Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelecek olan Kim Milyoner Olmak İster'in sezon finalinde Arda Ayten 1 milyonluk soruya ulaşmıştı. 1 milyonluk soru merakla bekleniyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne zaman belli olacak? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman?

Giriş Tarihi 21 Eylül 2019, 16:39 Güncelleme 21 Eylül 2019, 17:52
Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne zaman belli olacak? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne zaman belli olacak? Atv'nin fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster yeni sezona bomba gibi geliyor. Geçtiğimiz gün tanıtımı yapılan yeni sezonda gizemli sunucu belli oldu. Kenan İmirzalıoğlu yaptığı açıklamada, çıkan iddiaların doğru olduğunu söyledi. Yeni sezondan itibaren ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'i sunacak. Tanıtım ile birlikte 1 milyonluk soru da gündeme geldi. Peki, Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne zaman belli olacak? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman? İşte konu ile ilgili detaylar...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in 1 milyonluk sorusu heyecanla bekleniyor. 29 Haziran'da yayınlanan bölümde süre yetmeyince 1 milyonluk soru bir sonraki bölüme kalmıştı. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster sezon finaline gittiği için 1 milyonluk soru yeni sezonun ilk bölümünde seyirci karşısına çıkacak.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelecek Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Yeni sezon tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ SEZON TANITIMI YAYINLANDI

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezon fragmanı sosyal medyaya damga vurdu. Evli bir erkek sunucunun programa hazırlandığı anların gösterildiği fragmanda yeni sunucunun kim olacağı merak ediliyordu. Sosyal medyada yeni sunucunun Kenan İmirzalıoğlu olacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu yaptığı açıklama ile iddiaların doğru olduğunu söyledi.

ARDA AYTEN A HABER'E KONUŞTU

Ekranların en fazla izlenen yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster'de müthiş bir bölüm geride kalmıştı. Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kim Milyoner Olmak İster'in 29 Haziran Cumartesi günü yayınlanan bölümünde heyecan doruktaydı. Bölümün son yarışmacısı Arda Ayten 1 milyonluk soruya ulaşmış, süre yetmeyince 1 milyonluk soru bir sonraki bölümde açılacaktı. Arda Ayten isimli yarışmacı 11 soruya da doğru yanıt vererek 1 milyonluk soruyu görmeye hak kazandı. İzleyenleri kendine hayran bırakarak büyük bir başarı elde eden ve uzun bir aradan sonra büyük ödül 1 Milyon TL'lik soruya ulaşan genç o anlar ve yaşadıklarını A Haber'e anlattı.

ARDA AYTEN KİMDİR?

Kitaplara karşı büyük bir ilgisi olduğunu dile getiren Arda Ayten, henüz 19 yaşında olan ve lisans eğitimine ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde devam ediyor. Genç yarışmacı, yarışmadan kazandığı parayla çok daha fazla kitap alıp okuyacağını paylaşmasıyla hemen herkesin takdirini ve beğenisini kazandı.

Kitaba karşı derin bir ilgisi olan ve bu nedenle harcamalarını ağırlıklı olarak kitap üzerine yaptığını ifade eden Arda Ayten, bu yıl içerisinde toplamda 100'ü aşkın kitap okuduğunu dile getirdi.

Şimdiye kadar dört adet kitap yazdığını izleyicilerle paylaşan Arda Ayten'in ''Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum'' şeklinde açıklamalarda bulunması seyircilerin gönlünü fethetti.

Yarışma boyunca bilgisini ve kültürünü konuşturarak başarılı bir performansa imza atan Tıp Fakültesi öğrencisi Arda Ayten, anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını belirterek babasının şimdiye kadar kendisini asla arayıp sormadığını dile getirmesi yürekleri dağladı.

Arda Ayten, kendisine Murat Yıldırım'ın yönelttiği bütün soruyu doğru biçimde yanıt verip uzun bir zamanın ardından bir ilki yaşatarak 1 milyon değerindeki soruya kadar ulaştı. Ancak Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının süresinin bitmesinden dolayı Arda Ayten 1 milyonluk son soruyu yeni sezonda görecek.