EDHO yeni sezon fragmanı heyecan yarattı! 2019 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni tanıtım ile birlikte dizinin ne zaman başlayacağına dair sorular yanıt buldu. 5. sezona bomba gibi başlamaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosu da şekillendi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte EDHO yeni sezon fragmanı...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2019, 14:57 Güncelleme 21 Eylül 2019, 14:57
EDHO yeni sezon fragmanı heyecan yarattı! 2019 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

EDHO 5. yeni sezon ne zaman başlıyor? Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Bu nedenle dizinin ne zaman başlayacağı konusunda araştırmaları sürüyor. Sürükleyici hikayesiyle herkesin beğenisini toplayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5. sezon fragmanı yayınlandı. Hızır Çakırbeyli'nin, "Ben sabaşı başlattım ama cepheler henüz belli değil" sözleri merak uyandırdı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte EDHO yeni se

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesini anlatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 140. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezon tanıtımı büyük yankı uyandıran dizinin yeni sezonu 24 Eylül Salı günü izleyicisine merhaba diyecek.

İşte EDHO'nun yeni sezon fragmanı;

YENİ SEZONA 3 YENİ İSİM

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Sabina Toziya gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz rüzgarı esmeye devam ediyor. Dizi, beşinci sezonu ile izleyiciye merhaba diyecek.

Ekip, Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Selda Alkor'un yanı sıra, güzel oyuncu Naz Elmas ve başarılı oyuncu Burak Sergen'i kadrosuna kattı. Yeni sezona sürpriz karakterlerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yine adından söz ettirecek.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır.

Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.