Çukur 69. yeni bölüm fragmanı: Akın'ın Çukur sokaklarında silahla kovaladığı kişi kim?

Çukur 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkan Çukur'un 3. sezon 2. bölümünde ortalık karışıyor. Cumali'nin cezaevinden çıkan Vartolu'yu suçladığı tanıtımda Akın'ın Çukur sokaklarında silahla kovaladığı kişi merak ediliyor. Peki, Akın'ın Çukur sokaklarında silahla kovaladığı kişi kim? İşte Çukur 69. yeni bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2019, 10:43 Güncelleme 21 Eylül 2019, 10:43
Çukur 69. yeni bölüm fragmanı: Akın’ın Çukur sokaklarında silahla kovaladığı kişi kim?

İÇİNDEKİLER

Çukur 69. bölümüyle ekranlar gelmeye hazırlanıyor. İdris Koçovalı'nın ölmesiyle herkesin derinden sarsıldığı Çukur'da ortalık karışıyor. Çukur'ın 69. yeni bölüm fragmanında, Yamaç'ın "Kadınlara ve çocuklara dokunulmaz. Sen evlerine giden kadınları kaçırıp kafalarına silah dayadın. Şimdi seçme sırası sende!" sözleri dikkat çekiyor. Peki, Akın'ın Çukur sokaklarında silahla kovaladığı kişi kim? İşte Çukur 69. yeni bölüm fragmanı...

ÇUKUR 69. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İşte Çukur 69. yeni bölüm fragmanı;

Cumali'nin, cezaevinden götürülen Vartolu'yu suçladığı tanıtımda Akın'ın Çukur sokaklarında silahla kovaladığı kişi merak uyandırıyor. Yamaç'ın "Kadınlara ve çocuklara dokunulmaz. Sen evlerine giden kadınları kaçırıp kafalarına silah dayadın. Şimdi seçme sırası sende!" sözlerinin yankılandığı tanıtımda ailesinin yanına gittiği görülen Azer'in ateş ettiği anlar gerilimi yükseltiyor.

ÇUKUR 69. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Düşmanlarının peşine düşen Yamaç, Baykal'ın kızı Efsun'un da karşısına çıkacak.

Yamaç'ın intikam planının devamı merakla beklenirken Efsun ile yaşayacağı sürpriz anlar, ikisi için de her şeyi değiştirecek. İdris'in ölümünün ardından Yamaç'ın yokluğunda Çukur'a sahip çıkmaya çalışan Karaca, Akın'ın yaptığı hamle ile kendisini tehlikeye atacak. Bu tehlike karşısında yardım alacağı isimlerse ekran başındakileri şaşırtacak. Babasının intikamını almak için bir an önce harekete geçmek isteyen Cumali, Vartolu Salih'ten yardım isteyecek.

Cumali'nin yaşayacağı heyecan dolu anlar merak konusuyken, Salih kimsenin beklemediği bir hamle yapacak. Kardeşinin düğünü için Adana'ya giden Azer, hayatının en büyük sınavını verecek.

ÇUKUR 68. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İdris Koçovalı'nın hayatını kaybettiği, Koçovalıların büyük bir yıkım yaşadığı yeni sezonun ilk bölümü ekran başındakileri derinden etkiledi. Yamaç'ın babasına son görevi izleyenlerin yüreklerini dağladı. Bölümün finalinde Yücel'in, Yamaç'ın tuzağına düştüğü anlar ise büyük heyecan yarattı.

Çukur'un 68. bölümünde Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez ile Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı da ilk defa görüldü. Bu sezon kadınların gücünün konuşulacağı Çukur'da; Yücel, Azer ve Timsah'a kartları dağıtan Efsun dengeleri değiştireceğinin sinyallerini verdi.

KOÇOVALILARIN BABA ACISI!

Yücel'in oyunuyla babasını vurmak zorunda kalan Yamaç deliye dönerken, İdris'in ölümüyle Koçovalılar hayatlarının en büyük acısıyla karşı karşıya kaldı. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı Çukur'da hâkimiyeti Akın Koçovalı alırken, Efsun; Azer, Timsah ve Yücel'le Çukur'u ele geçirmek için işbirliği yaptı. Akın ve Azer, Çukur için Akın'la karşı karşıya gelirken, akıl hastanesine kapatılan Yamaç, hastaneden çıktı. Çukur'a gelen Yamaç olayların sorumlusunu öğrenmek isteyince Akın'ın beklediği fırsat önüne geldi.

YAMAÇ'TAN YÜCEL'E BÜYÜK OYUN!

Vartolu Sadettin'den İdris'in katilini bulmasını isteyen Sultan, isteğiyle ekran başındakileri şaşırttı. Yücel ise en beklemediği anda Yamaç'ın planıyla hayati bir tuzakla karşı karşıya kaldı. Yücel'in geçtiğimiz sezon Aliço ile Yamaç'a yaptığı oyunun aynısını bu sefer Yamaç, Yücel'e oynadı. Karısı ve çocuğunu kaybettiğini düşünen Yücel, akıl hastanesine kapatıldı; babasının yasını tutan Yamaç'ın gözyaşlarına hakim olamadığı final sahnesi ise izleyenleri derinden etkiledi.