Hercai ne demek? Hercai kelime anlamı nedir? İşte Hercai'nin dikkat çeken hikayesi...

Yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından merakla takip edilen Hercai dizisi 2. sezon ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Diziyi ekranları başında takip eden izleyiciler "Hercai ne demek?" ve "Hercai kelime anlamı nedir?" sorusuna yanıt arıyor. İşte Hercai'nin dikkat çeken hikayesi...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2019, 19:14 Güncelleme 20 Eylül 2019, 20:56
Hercai ne demek? Hercai kelime anlamı nedir? İşte Hercai’nin dikkat çeken hikayesi...

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisi izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Diziyi büyük bir merakla takip eden izleyiciler "Hercai kelime anlamı nedir?" ve "Hercai ne demek?" sorularıyla ilgili detayları araştırıyor. Peki, Hercai'nin hikayesi nedir? İşte merak edilen o hikaye...

HERCAİ KELİMESİ NE ANLAMA GELİYOR?

Hercai, hiçbir şeyde kararlı olmayan, bir dalda durmayan, bir işi sonuna değin götürmeyen, aşkta bağlılığı bulunmayan kimseye denmektedir.

Hercai'nin hikayesi için bir sonraki sayfaya geçiniz...

HERCAİ KELİMESİNİ ANLATAN HİKAYE

Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar. Her bahar diğer çiçekler gibi onlarda açıp güneşe merhaba derler.
Fakat bir bahar başlangıcı bu çiçeklerden biri diğerine; "biz diğer çiçekler gibi bu bahar açmayalım, kışın ortasında herkesin soğuktan kaçtığı karlı günlerde açalım ki, bütün doğa bize ait olsun" der ve ikisi de o bahar açmamaya karar verirler.
Biri açmak için kışın gelmesini ve karın yağmasını beklerken, diğeri o yaz açar.
O gün bugündür, karda açan ve sevgilisini bekleyen çiçeğe "KARDELEN" sevgilisini yarı yolda bırakan çiçeğe de "Hercai" denilir.
İşte bu yüzden hayırsız sevgiliye "Hercai" diye hitap edilir.

HERCAİ YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Hercai'nin oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı gibi isimler yer alıyor.