Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından dev prodüksiyonlu proje geliyor! Ortalığı kasıp kavuracak

Diriliş Ertuğrul'un devamı olan ve Osman Gazi'nin hayat hikayesini anlatacak olan Diriliş Osman'ın başlamasına az bir zaman kaldı. ATV ekranlarında devam edecek olan Diriliş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'daki başarısını Diriliş Osman'da da sürdürmeyi hedefliyor. Mehmet Bozdağ'ın dev oyuncu kadrolu ve kusursuz prodüksiyonlu Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı adlı yeni filmi de en az Diriliş Osman kadar merak ediliyor. İşte Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmine dair detaylar...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2019, 19:36 Güncelleme 20 Eylül 2019, 20:58
Diriliş Ertuğrul’un yapımcısından dev prodüksiyonlu proje geliyor! Ortalığı kasıp kavuracak

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarında 5 sezondur reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul bu sezon ekran macerasına Diriliş Osman olarak devam edecek. Diriliş serisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ'ın efsane filmi Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı hakkında detaylar ortaya çıktı. Bozdağ'ın son filmi 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı'nın sahneleri heyecan yaratıyor. Filmde göğsümüzü kabartan Fatih'in Akıncıları'nın hikayesi anlatılıyor.

TÜRKLER GELİYOR: ADALETİN KILICI FİLMİNİN HİKAYESİ

Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ve yeni sezonda atv'de yayınlanacak olan Diriliş Osman ile aynı başarıyı sürdürmeyi hedefleyen yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ'ın, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı adlı yeni filmi merakla bekleniyor. Proje tasarımı ve senaryosu da Bozdağ'a ait olan film; İstanbul'un Fethi'nin ardından hedefini Roma olarak belirleyen Fatih Sultan Mehmet'in Avrupa'daki kararlı ilerleyişini, Sultan'a ölümüne bağlı en seçkin savaşçı birlikleri Akıncıların hikayesini anlatıyor.

Filmde, dünyanın gördüğü en barbar krallardan ve tarihe Boşnak katliamını başlatan Sırp Kralı olarak geçen Lazar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa'yla ittifaka girince, Fatih'in Akıncıları Lazar'ın planlarını bozmak için harekete geçiyor. Büyük bir emek harcanarak çekilen filmin 2020'de vizyona gireceği konuşuluyor.

Film, Türkiye ile aynı zamanda uluslararası bir dağıtım ve tanıtım kampanyası ile Avrupa, Latin Amerika, ABD, Orta Doğu ve Asya'da da vizyona girecek.