Bir Zamanlar Çukurova 36. bölümde Yılmaz düğünde öğrendikleriyle yıkılıyor!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara yeniden merhaba diyor. Ortalığın iyice karışacağı yeni bölümde neler yaşanacağı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni bölümde Yılmaz, Müjgan ile hayatında yepyeni bir sayfa açmak için çıktığı yolda düğün sonrası öğrendikleriyle alt üst oluyor. Heyecan dolu sahneleriyle Bir Zamanlar Çukurova 36. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 19 Eylül 2019, 19:50 Güncelleme 20 Eylül 2019, 00:17
Bir Zamanlar Çukurova 36. bölümde Yılmaz düğünde öğrendikleriyle yıkılıyor!

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümde yaşanacak olaylar izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 36. bölümde neler yaşanacak? Bir Zamanlar Çukurova 36. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yılmaz, Müjgan ile hayatında yepyeni bir sayfa açmak için çıktığı yolda düğün sonrası öğrendikleriyle alt üst olur. Hünkar'ın Züleyha'yı kendi hayatına karşılık Demir'le evlendirdiğini öğrenmek Yılmaz'ı yıkmıştır. Ama Müjgan'a bir şey belli etmemek için kendini zorlar!

ZÜLEYHA, DEMİR'İN ÇOCUĞUNU ALDIRACAK MI?

Ne Züleyha'yı ne annesini evde bulamayan Demir, bir de annesinin Fekeli'nin evinde Yılmaz'ın düğününde olduğunu öğrenince çıldırır! Hünkar, Fekeli'yle konuşurken Demir'in geldiğini öğrenir ve düğünden kimseye bir şey söylemeden ayrılır. Anne – oğul birbirlerine ne kadar kızgın olsalar da önce Züleyha'yı bulmaya koşarlar. Hünkar, Şermin'in de evde olmamasından şüphelenir ve iki kadının izini sürer! Hünkar yanılmamıştır, Şermin Züleyha'yı kürtaja götürmüştür.

ÇUKUROVA YİNE ALEV ALEV!

Şermin, Züleyha'ya verdiği desteğin bedelini bu kez ağır ödeyecektir. Demir'in gözü dönmüştür, Şermin'in konağını ateşe verir! Diğer yandan Fekeli de, Hünkar'ın yalanlarını öğrenir. Ne yapacağını bilmeyen Yılmaz, önce Gaffur'un peşine düşer ve kendisine yapılan işkencenin intikamını alır! Gaffur bir traktörün arkasına bağlanır.

HÜNKAR NEREYE GİTTİ?

Züleyha eve döner ama ertesi gün de Hünkar ortadan kaybolur! Yılmaz'ın gerçekleri öğrendiğinden haberi olmayan Züleyha Demir'le hayatına devam edecek mi? Hünkar, nerede? Yılmaz ve Fekeli öğrendikleri ile hayatlarına nasıl devam edecekler? Yılmaz, şimdi kalbinde yeniden Züleyha atarken, Müjgan'ı da sevmeye devam edebilecek mi?