Kuzgun 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Silahlar çekiliyor, ortalık iyice karışıyor

Star TV ekranlarında yeni sezon ilk bölümüyle saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Kuzgun'da ortalık iyice karıştı. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı bölümün ardından izleyiciler Kuzgun 18. bölüm fragmanını merak etmeye başladı. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Kuzgun 18. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölümde yaşanacak olaylar...

Giriş Tarihi 19 Eylül 2019, 01:25 Güncelleme 19 Eylül 2019, 01:28
Kuzgun 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Silahlar çekiliyor, ortalık iyice karışıyor

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kuzgun yeni sezon ilk bölümüyle Star TV'de ekranlara yeniden merhaba dedi. Yeni bölümde Behram Adıvar'ın öldüğü, Dila'nın ise Kuzgun'un gözleri önünde kendisini vurduğu o anın üstünden tam bir yıl geçiyor. Peki, izleyicilerin beklediği Kuzgun 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Behram Adıvar'ın öldüğü, Dila'nın ise Kuzgun'un gözleri önünde kendisini vurduğu o anın üstünden tam bir yıl geçmiştir. Dila, ardında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştur.

KUZGUN DİLA'YI ARIYOR

Kuzgun her günü Dila'yı bulma ümidiyle geçirir. Tüm çabalarının sonucunda Dila'ya ulaştığını düşündüğü anda Kuzgun'un karşısına geçmişinden sürpriz bir isim çıkar:

KUZGUN NE YAPACAK?

Ferman Koruoğlu. Kuzgun, Ferman'ın Dila'yı elinde zorla tuttuğunu düşünür ve bir operasyonla Ferman'ın evine girmeye karar verir. Kuzgun, operasyon gecesi, yeni bir şokla sarsılır.

KUZGUN, DİLA'YA AŞKINI KANITLAMAYA ÇALIŞIYOR

Kuzgun, Dila'ya aşkını kanıtlamak için elinden geleni yapsa da karşısında duran hayatının aşkının, bambaşka bir kadına dönüştüğünü görür.

Ferman'ın teyzesi Neşe, Ferman ile Dila'nın bir araya gelmesinden endişe duyarken; Güneş adlı genç bir kadının yolunun Kuzgun'la kesişmesi işin seyrini değiştirir. Dila'yı yeniden kazanmak için harekete geçen Kuzgun'un beklenmedik hamlesi nefesleri keserken, her şeyi sıfırdan başlatacaktır.