Başrol oyuncusu açıklamıştı! Avlu yeni sezon nerede yayınlanacak? Avlu ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinin yeni sezonu için heyecan sürüyor. Yeni sezonu bekleyen izleyiciler, internet üzerinden yeni sezon hakkında araştırma yapıyor. Deniz ile Kudret'in karşı karşıya geldiği sezon finalinin ardından yeni sezonda neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Peki, Avlu yeni sezon nerede yayınlanacak? Avlu ne zaman başlayacak? İşte yeni sezona dair son detaylar...

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 23:28 Güncelleme 19 Eylül 2019, 00:40
Başrol oyuncusu açıklamıştı! Avlu yeni sezon nerede yayınlanacak? Avlu ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Perşembe akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Avlu dizisinin yeni sezon tarihi merakla araştırılan konular arasında bulunuyor. Diziyi ekranları başında heyecanla takip eden izleyiciler Avlu yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt bekliyor. Peki, Avlu yeni sezon nerede yayınlanacak? Avlu ne zaman başlayacak? İşte son gelişmeler...

AVLU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Avlu'nun ne zaman başlayacağı henüz açıklandı. Avlu, geçtiğimiz sezon 20 Eylül tarihinde yayına girmişti. Bu yıl dizinin Eylül sonu, Ekim başı izleyici karşısında olması bekleniyor.

AVLU YENİ SEZON NEREDE YAYINLANACAK?

Avlu dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında dizinin Netflix'te yayınlanacağını söylemişti. Ancak konu hakkında yapımcı şirketten henüz bir açıklama gelmedi.

AVLU YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Avlu'nun yeni sezon fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde yer alacak.

AVLU SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Deniz, yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir.

El değiştiren isyan içeride de dışarıda da tüm dengeleri alt üst eder. Deniz yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir. Deniz bir arbede esnasında hayatı boyunca hafızasından silemeyeceği bir manzara ile karşı karşıya kalır. Öyle ki yaşanan bu olay ona kendine verdiği sözleri dahi bir an bile düşünmeden çiğnetecektir.