Afili Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem ve Ayşe arasında denetmen krizi yaşanıyor

Kanal D ekranlarında izleyici karşısında çıkan Afili Aşk yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Kerem ve Ayşe arasında denetmen krizi yaşanması izleyicileri ekran başına kilitledi. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Afili Aşk 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte diziye dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 23:16 Güncelleme 19 Eylül 2019, 00:37
Afili Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem ve Ayşe arasında denetmen krizi yaşanıyor

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamları Afili Aşk izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Afili Aşk'ın son bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri heyecanlandırmaya devam etti. Yeni bölümde Muhsin'in yorgun kalbi, Kerem ve Ayşe'nin sahte evliliklerini duymaya dayanamıyor. Şimdi izleyiciler Afili Aşk 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muhsin'in yorgun kalbi, Kerem ve Ayşe'nin sahte evliliklerini duymaya dayanamaz. Muhsin'in kalp krizi tüm ailede korku yaratır.

MUHSİN'E NE OLACAK?

Kerem ve Ayşe olayın üzüntüsü ve pişmanlığını yaşar. Muhsin uyandığında ise büyük korkulu bir bekleyiş başlar. Kerem ve Ayşe bunun hesabını Muhsin'e nasıl verecektir?

ŞİRKETTE KRİZ ÇIKIYOR

Oynadıkları oyunun sonuçlarıyla yüzleşebilecekler midir? Modamu'da ise dengeler değişmeye başlar. Yeni ortaklar şirkete güzel ve disiplinli bir denetmen yollarlar. Kerem'le yan yana çalışacak olan kadın hem şirkette hem de Kerem ve Ayşe arasında krizlere sebep olacaktır.