Sen Anlat Karadeniz 56. yeni bölüm fragmanı: Tahir Hazan'a bir şey oldu! Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler olacak?

Atv'nin reytingleri altüst eden dizisi Sen Anlat Karadeniz'de sular durulmuyor. Sen Anlat Karadeniz 56. yeni bölümüyle Çarşamba akşamı yine izleyicisine heyecanlı anlar yaşatacak.Tarık, Hazan’ı kaçırır. Tahir ve Ferhat, Hazan’ı kurtarmak için peşlerine düşerler. İşte Sen Anlat Karadeniz 56. yeni bölümden ipuçları!

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 11:04 Güncelleme 17 Eylül 2019, 11:41
Sen Anlat Karadeniz 56. yeni bölüm fragmanı: Tahir Hazan’a bir şey oldu! Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler olacak?

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz Atv ekranlarında reytingleri altüst etmeye devam ediyor. Başarılı dizi Sen Anlat Karadeniz'de yine heyecan dorukta. Nefes'in kabus dolu günleri geride kaldı derken bu kez de Hazan mı aynı şeyleri yaşayacak? İşte Sen Anlat Karadeniz 56. yeni bölümden ipuçları...

SEN ANLAT KARADENİZ 56. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tarık, Hazan'ı kaçırır. Tahir ve Ferhat, Hazan'ı kurtarmak için peşlerine düşerler. Hazan'ı bulduklarında ise büyük bir tuzağın içine düştüklerini fark ederler.

Asiye'yi eski bir tanıdığıyla gören Mustafa kıskançlık krizlerine girer. Kavga büyür ve Mustafa Asiye'ye "boş ol" der. Asiye, Eren'i de alıp Osman Baba'ya gider. Mustafa "Boş ol" demenin sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaktır.

SEN ANLAT KARADENİZ 55. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir ve Nefes, Zeynep'e kol kanat gererler. Zeynep'i hakim karşısına çıkaracaklar ve Genco'dan hesap soracaklardır.

ZEYNEP ÖLDÜRÜLÜYOR

Zeynep, Genco'nun adamları tarafından adliye önünde öldürülür. Tahir, Genco'yu yakalamak için gittiğinde bir sürprizle karşılaşır.

FERHAT, GENCO'YU KAÇIRIYOR

Zeynep'in çocukluk aşkı aynı zamanda Tahir'in asker arkadaşı Ferhat, durumu öğrenince Genco'yu kaçırır.

TAHİR'İN PLANI NE?

Kafasında işkence ederek öldürmek vardır. Tahir, Ferhat'ı katil olmadan bulmak, Genco'yu hakim karşısına çıkarmak için peşlerine düşer.