Kardeş Çocukları 19. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Karay ailesini zor günler bekliyor!

Salı akşamı saat 20.00'de yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyen dizi izleyiciler tarafından merakla takip edildi. İlgiyle takip edilen son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı. Bölümün ardından izleyiciler Kardeş Çocukları 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte yeni sezon ilk bölüme dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 01:14 Güncelleme 18 Eylül 2019, 01:53
Kardeş Çocukları 19. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Karay ailesini zor günler bekliyor!

İÇİNDEKİLER

Star TV'nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları geçen sezon pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyordu. Ancak alınan yeni bir kararla Kardeş Çocukları 2. sezon bölümleri salı akşamları yayınlanmaya başlandı. Dizi ikinci sezon ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler Kardeş Çocukları 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KARDEŞ ÇOCUKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Herkesin hayatını değiştiren karanlık günün ardından aylar geçmiş, Ümran, Yıldırım'a karşı duyduğu derin vicdan azabıyla Karalılar'daki çilehanesine kapanmış gün doldururken, boşanmak için gün sayan Umay artık hedefine kilitlenmiş, özgür ve güçlü bir kadın olarak Hayat'a kızım deyip Yıldırım'ı kazanacağı güne yürümektedir.

ÜMRAN'A SÜRPRİZ ZİYARETÇİ

Umay'ın geleceğe doğru sağlam adımlar attığını sanırken, Ümran'ın kapısını çalan sürpriz ziyaretçi düşman kardeşlerin yürüdükleri yolu değiştirmek üzeredir. Ümran'ın yazdığı mektubu okumuş ve Hayat'la ilgili tüm gerçeği öğrenmiş olan Rezzan, Ümran'a hiç beklemediği bir el uzatır. Ancak Rezzan'ın da Ümran'dan sakladığı çok tehlikeli bir sırrı vardır.

ADNAN HAREKETE GEÇİYOR

Saner ailesiyle sarsıcı bir geçmişe sahip olan güçlü ve tekinsiz iş adamı Adnan Harmancı, kızı İdil'in ölümünün hesabını sormak üzere, bütün hızıyla Yıldırım'ın ve Yıldırım'ın değdiği herkesin hayatına girer.

HAYAT OYUNA DAHİL OLUYOR

Diğer yanda Hayat, Savaş'ın teyzesinin oğlu olduğu yalanına inanarak, Savaş tarafından oyuna dahil edilmiştir. Savaş, Hayat'ı Umay'a karşı elini güçlendirmek için kullanmak isterken, ona olan duygularının değişmesiyle köşeye sıkışmış durumdadır. Annesinin bir an önce İstanbul'a geri dönmesini isteyen Hayat'ın karşısına çıkan gizemli yabancı, Savaş ve Hayat arasındaki dengeleri iyice sarsarken, Ümran'ın Rezzan'ın uzattığı eli tutmasıyla, kartlar herkes için sil baştan dağılır. Ümran'ın attığı cesur adımla birlikte herkes için yepyeni bir dönem başlar.