17 Eylül reyting sonuçları belli oldu mu? Hababam Sınıfı Kimse Bilmez, Kardeş Çocukları, reyting sıralaması

17 Eylül Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Ekranları başında dizi ve programları büyük bir ilgiyle takip eden izleyiciler reyting sonuçlarını araştırıyor. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları yeni sezon izleyici karşısına çıktı. Peki, 17 Eylül reyting sonuçları belli oldu mu? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 01:51 Güncelleme 19 Eylül 2019, 01:43
17 Eylül reyting sonuçları belli oldu mu? Hababam Sınıfı Kimse Bilmez, Kardeş Çocukları, reyting sıralaması

İÇİNDEKİLER

Diziler başlamasıyla birlikte reyting sonuçları hakkında araştırmalar artış gösterdi. 17 Eylül Salı günü Star TV'de Kardeş Çocukları 18. bölümüyle, ATV'de Kimse Bilmez 14. bölümüyle, Türk sinemasının efsane filmi Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı ise Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Dizi ve programların sona ermesiyle birlikte izleyiciler 17 Eylül reyting sonuçları merakla sorgulanıyor.

17 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeşini öğrenmenin eşiğine gelmiş olan Ali, Pilot'un hayatının tehlikede olduğunu öğrenince yardıma koşar.

UYGAR'DAN SEVDA'YA TEHDİT

Sevda ise Uygar'ın tüm gerçekleri Ali'ye anlatma tehdidi karşısında ne yapacağını bilemez.

ALİ SIRRI ÖĞRENECEK Mİ?

Ali, Sevda'nın hala kendisini sevdiğini öğrenince hiç beklenmedik bir şey yapar. Ali, Sevda'nın sakladığı sırrı öğrenebilecek mi?

DUYGU, PİLOT'A BİR ŞANS DAHA VERİYOR

Öte yandan Duygu, Pilot'a bir şans vermeye karar vermiştir. Ancak Pilot Duygu'ya bir daha eline silah almayacağına söz vermişken, Mert, Duygu'nun peşindedir. Pilot, Duygu'yu kurtarabilecek mi?