EDHO'dan Afili Aşk dizisine bomba transfer! Bir dönem EDHO'da oynamıştı

ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir dönem rol alan Büşra Cebe'nin Afilli Aşk dizisinin kadrosuna katıldığı konuşuluyor. İddiaların ardından EDHO'da kimliksiz bir ajan rolünde bir süre dizide oynayan Büşra Cebe'nin hayatı merak konusu oldu. Peki, Büşra Cebe kimdir, kaç yaşında? İşte oyuncunun hayatı...

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 19:55 Güncelleme 17 Eylül 2019, 19:55
EDHO’dan Afili Aşk dizisine bomba transfer! Bir dönem EDHO’da oynamıştı

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Afili Aşk yeni bir oyuncu transferiyle gündeme geldi. Bir dönem ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 3. sezonunda kimliksiz bir ajan karakterini canlandıran Büşra Cebe'nin Afili Aşk dizisinin kadrosuna katıldığı iddia ediliyor.

AFİLİ AŞK KADROSUNA KATILDI

Afili Aşk ile anlaştığı konuşulan Büşra Cebe'nin dizinin yeni bölümünde izleyicileri şaşırtacak bir karakterle diziye dahil olacağı iddialar arasında yer alıyor.

BÜŞRA CEBE KİMDİR?

1995 yılında dünyaya gelen Büşra Cebe, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunudur. TRT Belgeselde aktüel Fuar Zamanı isimli programın sunuculuğunu üstlenmiştir. TRT Belgeselde aktüel Fuar Zamanı isimli programın sunuculuğunu üstlenmiştir.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Modamu heyecanla büyük bir şirket ortaklığına imza atmak için hazırlanır. Ancak Kerem'in gözaltına alınması bütün hayalleri yıkar.

Muhsin'in Kerem'e olan güvensizliği bu olayla birlikte aralarında büyük bir tartışmaya sebep olur. Kerem'in her şeyi bırakıp, evi terk etmesiyle işler daha da karıştıracaktır.

Kerem kendi ayaklarının üzerinde durayım derken kendini Özkayalı'ların evinde bulur. Ayşe, Kerem rüzgarıyla oradan oraya savrulurken Kerem'e doğru yönü gösterebilecek mi?

Sahte evliliği öğrenen Muammer'in eve beklenmedik ziyareti ise Kerem ve Ayşe'yi sırlarının ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya bırakır.