Zalim İstanbul 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cemre Cenk'e asla güvenmiyor!

Pazartesi akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Zalim İstanbul dizisinin son bölümünde ortalık iyice karıştı. Heyecan dolu yeni bölümde Cenk'in Cemre ile beklenmedik karşılaşması kaçma kovalamacaya dönüşüyor. Yeni bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte diziye dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 16 Eylül 2019, 22:42 Güncelleme 17 Eylül 2019, 01:17
Zalim İstanbul 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cemre Cenk’e asla güvenmiyor!

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıkan Zalim İstanbul'un yeni bölümünde nefesler tutuldu. Yeni bölümde Seher gözaltında dahi kızından bir haber almak için çırpınırken aldığı haber onu yıkıma götürüyor. Bölümün ardından izleyiciler arama motorlarında Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk'in Cemre ile beklenmedik karşılaşması kaçma kovalamacaya dönüşür. Cemre, Cenk'e asla güvenmez, ne niyetle orada olduğuna inanmaz ve sert bir yüzleşmenin ardından onu atlatmayı başarıp pansiyona döner. Nedim, onu tanıyan pansiyoncudan korkmuş, Cemre'yi uyarmaya çalışır fakat Cemre, Cenk paniğindedir, onu dinlemez, tek derdi hemen o gece oradan kaçmalarıdır.

Agah, Şahin'i bir süredir takiptedir ve şüphelerinde haklı çıkar. Şeniz arkasından iş çevirmektedir. Agah öğrendiklerini sineye çekmez ama önce Nedim'i bulmalıdır. Şeniz de bağlantısı sayesinde Nedim ve Cemre'nin izini bulur. Ancak hesaplamadığı tek şey oğlunun ondan bir adım önde olduğudur.

Seher gözaltında dahi kızından bir haber almak için çırpınırken aldığı haber onu yıkıma götürecektir. Şeniz'in kusursuz sandığı planı Nedim'i, oğlunu ve kendini içine atan bir yangına dönüşecek, üstüne Agah'a karşı savunmasız kalacaktır.