Çukur'da büyük hesaplaşma! Çukur 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ortalığı karıştıracak patlama

Show TV ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen dizisi Çukur 3. sezon ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Yayınlanan yeni bölümde yaşanan olaylar ortalığın iyice karışmasına, büyük hesaplaşmaların yaşanmasına neden oldu. İzleyiciler heyecan dolu bölümün sona ermesiyle birlikte Çukur 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Çukur yeni sezon ilk bölüme dair detaylar...

Giriş Tarihi 16 Eylül 2019, 23:55 Güncelleme 17 Eylül 2019, 01:24
Çukur’da büyük hesaplaşma! Çukur 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ortalığı karıştıracak patlama

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamı saat 20.00'de yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkan Çukur'da ortalık iyice karıştı. Büyük hesaplaşmanın yaşandığı bölümde İdris Koçovalı'yı canlandıran Ercan Kesal'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusuydu. Heyecanın dorukta olduğu, silahların ateşlendiği bölümün ardından izleyiciler Çukur 69. yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı. Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ın akıl hastanesinde içler acısı durumu derinden etkiliyor. Sultan Koçovalı ise Vartolu'ya Sadettin babasını öldüren adamı bulacak. Bana olan can borcunu ödeyecek sözleri dikkat çekiyor.

Cumali ise hapishanede "Benim babamın katili dışarıda elinin kolunu sallayarak gezerken ben burada volta atmayacağım" sözleri etrafı inletiyor. Bu sözler ile birlikte hapiste Koçovalıların kavgası nefesleri kesiyor.

YAMAÇ'TAN BÜYÜK OYUN!

Yücel'den yaptıklarının intikamını almak isteyen Yamaç ona oyunların en büyüğünü hazırlıyor. Aliço'ya hazırlanan tuzağın bir benzerini hazırlayan Yamaç, Yücel'in gözlerinin önünde karısının ve çocuğunun öldüğünü sanmasını sağlıyor. Yücel'i tuzak kurduğu alandan alıp hastaneye götüren Yamaç, İdris'in tespihini avucuna bırakıp gidiyor. Yücel'in eşinin yanına giden Yamaç affet dedikten sonra oradan da ayrılıyor.