Heyecan dorukta! Çukur İdris Koçovalı öldü mü? Ercan Kesal diziden ayrıldı mı? Çukur İdris ölecek mi?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni sezonu izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni sezon ilk fragmanında Yamaç'ın babası İdris Koçovalı'nın öldüğü görülüyor. İzleyiciler bu nedenle arama motorlarında Çukur İdris Koçovalı öldü mü sorusuna yanıt arıyor. Peki, Ercan Kesal diziden ayrıldı mı? Çukur İdris ölecek mi?

Giriş Tarihi 16 Eylül 2019, 19:23 Güncelleme 16 Eylül 2019, 19:23
Heyecan dorukta! Çukur İdris Koçovalı öldü mü? Ercan Kesal diziden ayrıldı mı? Çukur İdris ölecek mi?

İÇİNDEKİLER

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur, 68. bölümüyle 16 Eylül Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Dizide Ercan Kesal'ın canlandırdığı İdris Koçovalı karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Bu nedenle Çukur İdris Koçovalı öldü mü sorusu yanıt arıyor. Peki, Ercan Kesal diziden ayrıldı mı? Çukur İdris ölecek mi? İşte dizinin yeni sezonuna dair detaylar...

ERCAN KESAL DİZİDEN AYRILDI MI?

İdris Koçovalı karakterini canlandıran Ercan Kesal ise yeni sezonda kendi isteği üzerine olmama kararı aldı. Dizi hayatının kendisini çok yorduğunu açıklayan Kesal, zor set şartlarının artık kendisine göre olmadığını ve bu yüzden diziden ayrıldığını açıkladı. Aynı zamanda yazar olan Kesal, yazmak ve film çekmek istediğini duyurdu.

ERCAN KESAL KİMDİR?

Ercan Kesal, 1959 yılında Avanos, Nevşehir'de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Avanos'ta, lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1984 y90 yılları arasında Ankara Keskin Devlet Hastanesi, Bala ve köylerinde Sağlık Ocağı hekimliği yaptı. İhtisasını yaparak klinik psikolog oldu. Daha sonra 1990 yılında geldiği İstanbul'da özel hastane sektörüne girdi. 2004-2006 yıllarında İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uygulamalı Psikoloji dalında Master Eğitimini bitirdi. Yeditepe Üniversitesinde Sosyal Antropoloji Doktora Eğitimine devam etmektedir.

İlk şiir ve yazıları, Tıp Fakültesi öğrencisi iken, İzmir'de çıkan "Dönem" dergisinde yayımlandı. Mecburi hizmet yıllarında "Son Reçete" dergisinde söyleşiler yaptı, yazılar yazdı. "Era Yayınları"nın kurucularından oldu. "Şizofrengi"de yazdı. Radikal ve Birgün Gazetelerinde her Pazar düzenli olarak güncel hikayeler ve denemeler yayımladı.

1995 yılında Paris'e gitti, dil eğitimi aldı.

2002 yılında Nuri Bilge Ceylan'ın Uzak filminde küçük bir rol ile oyunculuğa başladı. Sinema serüveni yine Nuri Bilge Ceylan'ın "Üç Maymun" ve "Bir Zamanlar Anadolu'da" filmlerinde daha büyük rollerle devam etti.

Ayrıca Vavien, Küf, Hükumet Kadın, Yozgat Blues ve Ben O Değilim gibi farklı yönetmenlerin filmlerinde yine çok başarılı performanslar ortaya koymayı sürdürdü. Oyunculuk eğitimi almamasına ve profesyonel aktörlüğe çok geç yaşta başlamasına karşın performansları her daim takdir topladı.

2011 yılında senaryosunu Ebru Ceylan ve Nuri Bilge Ceylan'la birlikte yazdığı "Bir Zamanlar Anadolu'da" adlı sinema filmi 2012 yılında 44.Siyad Türk Sineması Ödülleri - En İyi Senaryo dalında birincilik ödülünü aldı.

Ercan Kesal, 2005 yılında oyuncu Nazan Kesal ile evlendi. Poyraz (d.2006) adında bir oğlu vardır.

Ercan Kesal, oynadığı filmlerin yanı sıra aynı zamanda 1997 yılında kurduğu Özel Okmeydanı Hastanesinin işletmesini ve yöneticiliğini yapmakta, bir gazeteye köşe yazıları yazmaktadır.

2013 yılında yapımcılığını Necati Akpınar'ın yaptığı, senaryo ve yönetmenliği Sermiyan Midyat'dan olan "Hükümet Kadın 2" filminde Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Mahir İpek, Gülhan Tekin, Burcu Gönder ile birlikte oynadı.

2015 yılında yönetmenliğini Zeki Demirkubuz'un yaptığı "Bulantı" adlı sinema filminde Zeki Demirkubuz, Çağlar Çorumlu, Öykü Karayel, Ercan Kesal, Şebnem Hassanisoughi ile birlikte oynadı.