Aşk Ağlatır 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ada bir başına kalıyor

Geçtiğimiz haftalarda Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Aşk Ağlatır dizisi kısa sürede beğenilen diziler arasında yer aldı. Yeni bölümde Yusuf’un başına gelenlerden habersiz Ada, acımasız İstanbul sokaklarında bir başına kalıyor. Şimdi izleyiciler Aşk Ağlatır 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2019, 23:46 Güncelleme 16 Eylül 2019, 00:03
Aşk Ağlatır 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ada bir başına kalıyor

İÇİNDEKİLER

Pazar akşamları saat 20.00'de Show TV'de izleyici karşısına çıkan Aşk Ağlatır dizisinin yeni bölümü izleyicilerin dikkatini çekti. Yeni bölümde Yusuf, Ada'ya ulaşmak, ona bir mesaj iletmek için elinden geleni yapıyor. Peki, Aşk Ağlatır 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AŞK AĞLATIR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yusuf'un başına gelenlerden habersiz Ada, acımasız İstanbul sokaklarında bir başına kalakalmıştır. Neredeyse kimseyi tanımadığı bu koca şehirde, parasız ve ne yapacağını bilmez haldeki genç kadın yine de kolayca zorluklara teslim olacak gibi değildir.

Yusuf'un onu öylece bırakıp gitmeyeceğine inanır, onu bulmak için elinden geleni yapacaktır. Yusuf ise diğer yandan mahkemeye çıkarılacaktır.

Ada'ya ulaşmak, ona bir mesaj iletmek için elinden geleni yapar Yusuf. Yine de ikilinin birbirine kavuşması kolay olmayacaktır. Üstelik Mustafa ve İsmail de Ada'nın peşine düşmüştür. İsmail, Ada'ya adım adım yaklaşırken; Yusuf, İsmail'i durdurmak zorunda kalır. Peki bunun nasıl bir bedeli olacaktır?