Çukur 3. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Dikkat çeken sahne: Akın Koçovalı ve Azer işbirliği mi yapıyor?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni sezonuyla ilgili detaylar belli oldu. Çukur'un yeni sezon tarihi yakın zamanda yayıncı kuruluş Show TV tarafından açıklanmıştı. Yeni sezon öncesi Çukur'dan dikkat çeken bir fragman daha geldi. Fragmanda "Vartolu Sadettin babasını öldüren adamı bulacak. Bana olan can borcunu ödeyecek" repliği dikkat çekerken aynı zamanda Akın Koçovalı ve Azer Kurtuluş'un işbirliği yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2019, 22:12 Güncelleme 13 Eylül 2019, 22:15
Çukur 3. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Dikkat çeken sahne: Akın Koçovalı ve Azer işbirliği mi yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamlarının dikkat çeken dizisi Çukur yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. 16 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak dizinin 3. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyen seyircilerin aklına "Akın Koçovalı ve Azer Kurtuluş işbirliği mi yapıyor?" sorusu geldi. İşte yeni sezon fragmanı...

ÇUKUR 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çukur'un yayınlanan yeni sezon fragmanı ile yayın tarihi belli oldu. Buna göre, Çukur 3. sezon 1. bölümüyle 16 Eylül Pazartesi günü ekranlara gelecek.

DAMLA SÖNMEZ ÇUKUR'A KATILDI

Ünlü oyuncu Damla Sönmez Çukur dizisinin kadrosuna katıldı. 3'üncü sezondan itibaren dizide rol alacak oyuncunun Baykal'ın kızı 'Efsun' karakterine hayat vereceği öğrenildi.

ÇUKUR SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Mahallenin gençlerini karşısına toplayan Yamaç, Çukur'u kapatmasının nedeninin herkesi korumak olduğunu söylüyor. Çukur'un gençlerinden Yücel'i bulmak için yardım isteyen Yamaç gençleri gaza getirmek için konuşma yapıyor. İstediği cevabı alan Yamaç herkese ihtiyacı olduğunu söylüyor. Görevi alan Çukur'un gençleri ise İstanbul'un sokaklarına dağılıyor.

Hastaneden çıkıp Celasun ve Meke'yi görmeye gelen Karaca sürprizi ile beraber geliyor. Güzel haberi duyan Meke, Akın'ı cezaevinden alacağını söyleyince Celasun işi dalgaya vuruyor. Kısa bir eğlence sonrası Çukur dövmesi dikkatini çeken Karaca, Celasun ve Meke'ye dövmenin anlamını soruyor.

Çukur gençlerinin evinin yakınına kadar geldiğini gören Yücel köşeye sıkışmaya başlayınca Azer'i çağırıp tarihi öne alıyor. Herkesi karşısına diken Azer, Koçovalıları İstanbul'dan sürmek için yardım arıyor. İstediği karşılığı alamayan Azer, Koçovalıların yaptığı infazları öne sürüp kimsenin ses çıkarmadığını söylüyor. Kendine karşı gelen adama sözünü geçiremeyen Azer en sonunda dayanmayıp saldırıyor.