Ortalık karışmaya devam edecek! Avlu yeni sezon ne zaman başlayacak? Fragman geldi mi?

Geçen sezon Star TV ekranlarında perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan Avlu dizisinin yeni sezon tarihi merak ediliyor. Avlu'yu ekranları başında heyecanla takip eden izleyiciler Avlu yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Avlu yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte yeni sezona dair detaylar...

Giriş Tarihi 12 Eylül 2019, 19:17 Güncelleme 12 Eylül 2019, 19:17
Ortalık karışmaya devam edecek! Avlu yeni sezon ne zaman başlayacak? Fragman geldi mi?

İÇİNDEKİLER

Avlu dizisinin yeni sezonunu heyecanla bekleyen seyirciler, internet üzerinden yeni sezon hakkında araştırmalarına devam ediyor. Avlu dizisinin Zerrin'in vurulmasının ardından Avlu karışmıştı. Deniz ile Kudret'in karşı karşıya geldiği sezon finalinin ardından yeni sezonda neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, Avlu yeni sezon ne zaman başlayacak?

AVLU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Avlu'nun ne zaman başlayacağı henüz açıklandı. Avlu, geçtiğimiz sezon 20 Eylül tarihinde yayına girmişti. Bu yıl dizinin Eylül sonu, Ekim başı izleyici karşısında olması bekleniyor.

AVLU YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Avlu'nun yeni sezon fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde yer alacak.

AVLU SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Deniz, yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir.

El değiştiren isyan içeride de dışarıda da tüm dengeleri alt üst eder. Deniz yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir. Deniz bir arbede esnasında hayatı boyunca hafızasından silemeyeceği bir manzara ile karşı karşıya kalır. Öyle ki yaşanan bu olay ona kendine verdiği sözleri dahi bir an bile düşünmeden çiğnetecektir.