12 Eylül Müge Anlı ile Güven Bana neden yok? Müge Anlı ile Güven Bana yeni bölüm ne zaman?

ATV ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Müge Anlı ile Güven Bana programının bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Yarışma programı hakkında arama motorlarında Müge Anlı ile Güven Bana bugün var mı sorusu merakla araştırılıyor. Peki, Müge Anlı ile Güven Bana yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 12 Eylül 2019, 18:49 Güncelleme 12 Eylül 2019, 18:58
12 Eylül Müge Anlı ile Güven Bana neden yok? Müge Anlı ile Güven Bana yeni bölüm ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla birçok olayı aydınlatan Müge Anlı, Güven Bana programıyla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Kısa sürede izleyiciler tarafından çok beğenilen Güven Bana programının yayın günü değişti. Yayıncı kuruluş ATV yaptığı açıklamayla Güven Bana'nın yeni gününü açıkladı. Peki, Müge Anlı ile Güven Bana yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

MÜGE ANLI İLE GÜVEN BANA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Güven Bana yeni bölümüyle 14 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak.

GÜVEN BANA YARIŞMASININ FORMATI NEDİR?

Bu yarışmada kazanmak için bilmek yeterli değil, güvenmek ve güven vermek de gerekiyor.

Daha önce hiç tanışmamış iki yarışmacı stüdyoda 1 Milyon TL ödül için yarışıyor. Stüdyoya aileleriyle gelen yarışmacıların tek sınavı bilgi düzeyleri değil, güven düzeyleriyle de ilgili çünkü beraber verdikleri cevaplarla ortadaki para ödülü büyüyor.

Yarışmanın ilk dakikalarında yarışmacılar birbirlerine "Güven Bana" dediler ve bağlılıklarını dile getirdiler. Peki ya sonra? Para mı kazanacak, yoksa güven mi? Hırslara ne kadar gem vurulacak?

Kazanmak için güvenmeye güvendiğiniz için kaybetmeye hazır mısınız?