Seksenler yeni bölüm ne zaman başlıyor? 2019 Seksenler dizisi oyuncuları kimler? İşte yeni sezon fragmanı

Seksenler dizisi efsane kadrosuyla geri dönüyor. 2017 yılında final yapan Seksenler dizisinin yeni sezon çekimleri sürüyor. TRT 1'de izleyici karşısına çıkacak dizi 50 dakika olacak ve saat 18.00'de ekrana gelecek. Peki, Seksenler yeni bölüm ne zaman başlıyor? 2019 Seksenler dizisi oyuncuları kimler? İşte Seksenler yeni sezon fragmanı...

Giriş Tarihi 10 Eylül 2019, 12:47 Güncelleme 10 Eylül 2019, 12:56
Seksenler yeni bölüm ne zaman başlıyor? 2019 Seksenler dizisi oyuncuları kimler? İşte yeni sezon fragmanı

İÇİNDEKİLER

Seksenler yeni bölüm ne zaman başlıyor? TRT 1'de 2012 yılında yayın hayatına başlayan Seksenler dizisi 2017 yılında 228. bölümüyle final yapmıştı. Geçtiğimiz aylarda dizinin yapımcısı tarafından Seksenler'in yeniden başlayacağı bildirilmişti. Geçtiğimiz gün tantım videosu Seksenler hayranlarını heyecanlandırdı. Dizi hafta içi her gün saat 18.00'de ekranlara gelecek ve 50 dakika olacak. Peki, Seksenler yeni bölüm ne zaman başlıyor? 2019 Seksenler dizisi oyuncuları kimler? İşte Seksenler yeni sezon fragmanı...

SEKSENLER YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin yeni sezona ne zaman başlayacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak fragman ile yayın tarihinin duyurulması bekleniyor.

Dizinin yeni sezondan itibaren yayın süresi 50 dakika olacak. Hafta içi her gün saat 18.00'de izleyiciyle buluşacak.

Dizinin tanıtım videosu için diğer sayfayı ziyaret ediniz...

DİZİDEN İLK TANITIM GELDİ

Geçtiğimiz hafta Birol Güven'in ev sahipliğinde senaryo çalışması ve okuma provası yapan ekipten bir de tanıtım geldi. Yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşayan oyuncular dizinin hafta içi her gün olmasını büyük bir sevinç ile karşıladı ve tanıtımdan eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşayan oyuncular TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.

SEKSENLER YENİ SEZON OYUNCU KADROSU NASIL OLACAK?

Gündelik hayatı anlatan, bugünlerde kaybolmak üzere olan değerleri eskiden olduğu gibi kayıt altına almaya devam eden Seksenler'in kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.

SEKSENLER FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Seksenler'in en büyük aşıkları, Çınaraltı Mahallesi'nde düzenlenen toplu nikah töreninde evleniyor! Butik Ali yıllardır aşık olduğu Dilek'e kavuşurken, uzun zamandır nişanlı olan ve evlenmeyi dört gözle bekleyen Elvan ve Şahin de bu toplu nikah töreninde muradına eriyor. Genç çiftlerin yanı sıra, kahveci Mesut ve Yıldız'ın da nikah tazelemesi bir birinden eğlenceli anların yaşanmasına sebep oluyor. Öte yandan Nazlı sonunda Niyazi'nin evlenme teklifini kabul ederek, Niyazi'ye büyük bir mutluluk yaşatır. Çağatay ve Funda ise ailelerini tanıştırarak evlilik yolundaki ilk adımlarını atarlar. Gülden ve Ahmet'in ikinci çocuklarının cinsiyeti aileler arasında tatlı bir tartışmaya sebep olur. Herkes bebeğin cinsiyetini merak etmektedir. Butik Ali yeni giriştiği su işinde çok başarılı olur, bu haber başta Dilek olmak üzere herkesi çok mutlu eder. Kasap Bahtiyar ve kardeşi Sinan memleketleri Adana'ya dönmeye karar verirler.