Kuzgun'dan dikkat çeken sözler! Kuzgun yeni sezon ne zaman başlayacak? 2. sezon oyuncuları...

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çarşamba akşamları saat 20.00'de yayınlanan dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Şimdi izleyiciler heyecanla Kuzgun yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kuzgun 2. sezon oyuncuları kimler? İşte diziye dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2019, 00:07 Güncelleme 11 Eylül 2019, 01:28
Kuzgun’dan dikkat çeken sözler! Kuzgun yeni sezon ne zaman başlayacak? 2. sezon oyuncuları...

İÇİNDEKİLER

Kuzgun dizisi ilk sezonuyla dikkatleri üzerine çeken yapımlardan birisi olmuştu. Eylül ayının ortalarında olduğumuz şu günlerde dizinin izleyicileri Kuzgun'un yeni sezon tarihini merak etmeye başladı. Bu kapsamda Kuzgun yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu merak konusu oldu. İşte yeni sezonla ilgili detaylar...

KUZGUN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin yayıncı kuruluşu Star TV, Kuzgun'un 2. sezon tarihini 18 Eylül Çarşamba olarak açıkladı.

KUZGUN YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Barış Arduç, Burcu Biricik ve Onur Saylak'ın bir arada olduğu görüntüler dikkat çekti. Dizinin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Kadroya katılan Onur Saylak'ın Ferman karakteriyle ilk kez görüldüğü tanıtım, izleyicileri Barış Arduç, Burcu Biricik ve Saylak arasında tutku dolu bir hikaye beklediğini gösteriyor.

Ay Yapım imzalı 'Kuzgun'un yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun ardından aşk ve tutku dolu, ters köşelerin olacağı bir sezonla ekran başındakilerin karşısına çıkmaya hazırlanan diziden ilk tanıtım izleyici ile buluştu.

'Kuzgun', her an bir sürprizin yaşanacağı, aksiyon ve heyecan dolu sahneleri ile 18 Eylül Çarşamba saat 20.00'de Star'da olacak.