Zalim İstanbul 2. sezon oyuncuları kimler, konusu nedir? Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul dizisi bu akşam 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. İlk sezonuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni sezonunda neler olacağı merak konusu. Bu nedenle arama motorlarında Zalim İstanbul 2. sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki, Zalim İstanbul dizisinin konusu ne? Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor? İşte diziye dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 09 Eylül 2019, 18:55 Güncelleme 09 Eylül 2019, 18:55
Zalim İstanbul 2. sezon oyuncuları kimler, konusu nedir? Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor?

İÇİNDEKİLER

Zalim İstanbul dizisinin yeni sezonu bu akşam başlıyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizinin yeni sezonunda neler olacağı şimdiden izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni sezon başlamasıyla birlikte izleyiciler Zalim İstanbul 2. sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtını merak etmeye başladı. Peki, Zalim İstanbul 2. sezon konusu nedir? Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor? İşte o soruların yanıtı...

ZALİM İSTANBUL OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Dem gibi isimler yer alıyor.

ZALİM İSTANBUL DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Zalim İstanbul dizisinin çekimleri İstanbul'da yapılıyor.

ZALİM İSTANBUL KONUSU

Değerlerine bağlı, gururlu ve biraz da tutucu, tam bir Anadolu kadınıdır Seher. Seher'in gözünde evlatlarının üçü de pırlantadır. O kadar ki, bir tek çocuklarıyla ilgili büyük konuşur Seher,"Hamurlarını toprağımda ellerimle yoğurmuşum! Yanlış yapmaz, günah, haram bilmez benim evlatlarım"

Seher ailesi ile adım attığı Karaçay köşkünde, en korktuğu şeyle; çocuklarıyla, hırsla, parayla sınanacak, yaşananlar iki aileyi de temelden sarsacak, hayatlarındaki taşları yerinden oynatacaktır.

Lojistik sektörünün devlerinden, Agah Karaçay çocukluğunda geçirdiği kaza nedeni ile tekerlekli sandalyeye mahkum kalan yeğenine memleketinden "gelin" aramaktadır. Teklif evin yadigarı tarafından memleketlisi, babaanne Neriman'a ulaşır. Neriman, Seher'in ölse böyle bir teklifi kabul etmeyeceğini bildiği için, küçük torununu da ikna ederek usta bir düzenbazlığa girişir.

Karaçayların ise dışarıdan görünen güçlü, ihtişamlı ve renkli yaşamının öteki yüzü, tehlikeli sırlar barındırmaktadır. Seher ailesi ile adım attığı Karaçay köşkünde, en korktuğu şeyle; çocuklarıyla, hırsla, parayla sınanacak, yaşananlar iki aileyi de temelden sarsacak, hayatlarındaki taşları yerinden oynatacaktır.