Bomba gelişme: Kurtlar Vadisi efsanesi geri dönüyor! Yeni bölümleriyle o platformda yayınlanacak

Televizyon ekranlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi hakkında ortaya bomba bir iddia atıldı. Yayınlandığı dönemde reyting listelerinde zirveyi bırakmayan Kurtlar Vadisi'nin, Kurtlar Vadisi Kaos olarak Netflix'ten yayınlanacağı konuşulmaya başlandı. Şimdi Kurtlar Vadisi izleyicileri dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmasını büyük bir heyecanla bekliyor. Ortaya atılan iddialara göre Kurtlar Vadisi Kaos hakkında detaylar belli olmaya başladı.

Giriş Tarihi 08 Eylül 2019, 20:49 Güncelleme 09 Eylül 2019, 10:49
Bomba gelişme: Kurtlar Vadisi efsanesi geri dönüyor! Yeni bölümleriyle o platformda yayınlanacak

İÇİNDEKİLER

Bir süredir yeni yapımlar arayışına giren Netflix'in perşembe günleri izleyicileri ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi'nin yapımcı şirketi Pana Film ile anlaştığı konuşuluyor. Netflix'in kitlesini daha da genişletmek için Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerini yayınlanacağı iddia ediliyor.

"KAOS" OLARAK GERİ DÖNECEK

Yayınlandığı dönemlerde büyük ses getiren Kurtlar Vadisi'nin, Kurtlar Vadisi Kaos olarak 2020'de izleyici karşısına çıkacağı söylentiler arasında yer alıyor.

ÇEKİMLER BAŞLAYACAK

Başrollerinde Necati Şaşmaz ve Defne Samyeli'nin rol alacağı dizinin çekimlerinin Kasım ayında başlaması bekleniyor.

KURTLAR VADİSİ HAKKINDA

Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan Türk aksiyon, mafya ve politik dizisidir. Dizi ilk üç sezon Show TV'de yayınlanmıştır. Son sezonundaysa (2005) Pana Film, dizinin yayını için Kanal D ile anlaşmıştır. 4 sezon boyunca 29 Aralık 2005 tarihine kadar sürmüştür ve toplam 97 bölümden oluşmaktadır. 18 Haziran 2003'e kadar olan 20 bölüm boyunca (1. sezon) Çarşamba günleri sonrasında ise Perşembe günleri yayınlanmıştır.

Kurtlar Vadisi Pusu ise Show TV, Star TV, TNT ve Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştır. Pusu'nun son olarak 2016 yılında 300. bölümü yayınlanmıştır.