Kardeş Çocukları 2. sezon ne zaman başlayacak? Kardeş Çocukları yayın günü değişti! Yeni isimler...

Star TV ekranlarında pazar akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Kardeş Çocukları dizisinin yayın tarihi merakla bekleniyordu. Kardeş Çocukları 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu bu nedenle merakla araştırılıyordu. Yayıncı kuruluş Star TV Kardeş Çocukları 2. sezon tarihini açıkladı. İşte Kardeş Çocukları yeni sezon tarihi...

Giriş Tarihi 08 Eylül 2019, 21:52 Güncelleme 08 Eylül 2019, 21:54
Kardeş Çocukları 2. sezon ne zaman başlayacak? Kardeş Çocukları yayın günü değişti! Yeni isimler...

İÇİNDEKİLER

Kardeş Çocukları dizisi yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Yakın zamanda sezon finali yapıp ekranlara kısa bir süreliğine veda eden Kardeş Çocukları dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. İlk sezonunda pazar günleri izleyici karşısına çıkan dizinin yayın günü değişti. Peki, Kardeş Çocukları 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

KARDEŞ ÇOCUKLARI 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları yeni sezonuyla 17 Eylül Salı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak.

KADROYA YENİ İSİMLER...

Dizinin kadrosuna yeni sezonda Cem Davran dahil oldu.

SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Savaş'ı görüp, bir kez daha Umay'ın oyununa geldiğini anlayan Ümran çılgına döner. Yıldırım'ın gözünü açmaya çalışır fakat hiç ummadığı bir tepki alır. Hayat'ın da devreye girmesiyle birlikte Umay'ın oyunu tamamen raydan çıkar. Savaş'ın, Umay'ın tüm ikazlarına rağmen Hayat'la tanışması, Umay için de sürpriz olan bir süreci başlatır.

Kurduğu oyunda erken fire veren Umay, Ümran'ı kontrol altında tutmak için yeni bir hamle yaparken, Ümran'ın ilk kez Umay'ın bile hesaplayamadığı planları vardır. Umay ve Ümran arasında kartlar yeniden dağıtılırken, arka arkaya aldığı ağır yenilgilerle bozguna uğramış olan Reşat, bu kez başladığı işi bitirmeye kararlıdır. Nasıl bir tehlike altında olduğundan habersiz olan Umay, yalanları ortaya çıkmasın diye daha önce hiç olmadığı kadar ileri giderken Ümran ise artık oyunu bozmaya hazırdır.