Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon fragmanı: Yılmaz gerçeği öğreniyor! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonu için geri sayım başladı. Yeni sezon çekimlerinin sürdüğü Bir Zamanlar Çukurova'nın 2. sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezon tanıtımı dizinin hayranlarında heyecan yarattı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Bir Zamanlar Çukurva 2. sezon fragmanı...

Giriş Tarihi 05 Eylül 2019, 17:58 Güncelleme 05 Eylül 2019, 17:58
Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon fragmanı: Yılmaz gerçeği öğreniyor! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak? Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 35. bölümüyle 30 Mayıs'ta sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Züleyha'nın yazdığı mektubu Yılmaz'ın okuduğu görülüyor. Tüm gerçekleri öğrenen Yılmaz'ın neler yapacağı merak ediliyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? İşte Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon fragmanı...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

'Yakında' başlığıyla duyurulan Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezon fragmanı izleyicide büyük merak uyandırdı. Dizinin yeni sezonunun Eylül ayının son haftasında başlaması tahmin ediliyor.

Yeni sezon tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon fragmanı:

YENİ SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER HEYECAN YARATTI

Yeni sezona yakında atv ekranlarında başlayacak olan 'Bir Zamanlar Çukurova'nın ilk fragmanı, sosyal medyada kısa sürede yayılıp büyük ilgi gördü. Başrol oyuncuları Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın yer aldığı fragman, merakla beklenen yeni sezona dair büyük heyecan yarattı.

atv ekranındaki ilk sezonunda Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan ve yayınlandığı 35 hafta boyunca reytinglerde birinciliği kaptırmayan 'Bir Zamanlar Çukurova', sezon boyunca oyuncularına birçok ödül kazandırmasının yanı sıra, uluslararası arenada da büyük ilgi gördü ve bugüne dek 15 ülkeye satıldı.

35 hafta boyunca saklanan en büyük sırrın sezon finalinde açığa çıkmasının ardından, dizinin takipçileri yeni sezonda Yılmaz'ın gerçekleri öğrendikten sonra ne yapacağını bekliyor. İlk fragmanda Hünkar, Yılmaz ve Fekeli arasındaki silahlı hesaplaşma ile Demir ve Şermin'in görüntüsü yeni sezona dair ilk ipuçlarını içeriyor.