Arka Sokaklar yeni sezon tarihi açıklandı! Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Mesut ölüyor mu?

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Cuma akşamları ekranları başında Arka Sokakları takip eden izleyiciler yeni sezon tarihiyle ilgili gelecek açıklamayı bekliyordu. Yayıncı kuruluş Kanal D'den gelen açıklamayla birlikte Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu yanıt bulmuş oldu. Peki, dizinin sevilen karakterlerinden olan Mesut ölecek mi? İşte yeni sezona dair detaylar...

Giriş Tarihi 05 Eylül 2019, 17:21 Güncelleme 05 Eylül 2019, 17:21
Arka Sokaklar yeni sezon tarihi açıklandı! Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Mesut ölüyor mu?

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar sezon finali yaparak kısa bir süreliğine ekranlara veda etmişti. Fenomen dizinin izleyicileri Eylül ayına geldiğimiz şu günlerde Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuyla ilgili araştırma yapıyor. Aynı zamanda Mesut'un ölüp ölmeyeceği de merak konusu. İşte yeni sezona dair detaylar...

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yayıncı kuruluş Kanal D, Arka Sokaklar'ın yeni sezon tarihini 13 Eylül olarak açıkladı. Arka Sokaklar heyecan ve merak dolu yeni sezonuyla 13 Eylül'de ekranlarda olacak.

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'de görev yapan 'sivil' bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve 'babalığıyla' yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.