Sen Anlat Karadeniz'de Ferhat'ı canlandıran Ali Ersan Duru kimdir, kaç yaşında ve nereli?

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak ekranlara kısa süreliğine veda etmişti. Sen Anlat Karadeniz bu akşam 3. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Diziye yeni sezonda 3 yeni isim daha katıldı. Bu isimlerden birisi de Ali Ersan Duru. İzleyiciler yeni sezonla birlikte Ali Ersan Duru kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Ali Ersan Duru kaç yaşında, nereli? İşte hayatı...

Giriş Tarihi 04 Eylül 2019, 19:25 Güncelleme 04 Eylül 2019, 19:35
Sen Anlat Karadeniz’de Ferhat’ı canlandıran Ali Ersan Duru kimdir, kaç yaşında ve nereli?

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz yeni sezonuyla bu akşam saat 20.00'de ekranlara merhaba diyor. Diziye yeni katılan isimler daha şimdiden çok konuşulmaya başladı. Diziye katılan isimlerden birisi de Ali Ersan Duru oldu. Dizinin izleyicileri arama motorlarında Ali Ersan Duru kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Ali Ersan Duru kimdir? Ali Ersan Duru kaç yaşında, nereli? İşte hayatı...

ALİ ERSAN DURU KİMDİR?

Ali Ersan Duru, 19 Eylül 1984 tarihinde Ankara'da doğmuştur. 4 abisi vardır. Babası Ankaralı, annesi Karadenizlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara'da okudu.

Eskişehir, Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Aynı dönem içinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (Esogü Tiyatro Topluluğu) ile amatör tiyatro hayatına başladı. Öncelikle Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile çalışmaya başladı. Lisans eğitimi bittikten sonra oyunculuğu profesyonel anlamda yapmaya karar verdi ve İstanbul'a gelerek oyunculuk eğitimi almaya başladı. Önce 2008 yılında DİALOG anlatım ve iletişimde temel oyunculuk teknikleri dersleri aldı.

Daha sonra da Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'nda iki yıllık bir tiyatro eğitimi aldı. Bununla paralel olarak aynı dönem içinde workshop'lara katılmaya, diksiyon ve şan dersleri almaya devam etti.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2016 - Şahane Damat (Mehmet)(TV Dizisi)

2015 -Aşk Zamanı (Fikret)(TV Dizisi)

2014 - Gönül İşleri (TV Dizisi)

2013 - 2014 - Bugünün Saraylısı (Fatih Soysal )(TV Dizisi)

2013 - Yağmurdan Kaçarken (Korkmaz) (TV Dizisi)

2013 - Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Mustafa)(Sinema Filmi)

2012 - Çanakkale 1915 (Mehmet Ali) (Sinema Filmi)

2011 - 2012 - Hayat Devam Ediyor (Berat Altındağ)(TV Dizisi)

2011 - Başrolde Aşk (Emre) (TV Dizisi)

2010 - Lale Devri (TV Dizisi) Konuk Oyuncu