Avlu ne zaman başlayacak? Avlu 45. bölüm ne zaman? 2019 Avlu yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Avlu'nun yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Star TV'de yayınlanan Avlu dizisinin yeni sezonunu bekleyen seyirciler, internet üzerinden araştırmalara başladı. Dizinin yeni sezon fragmanı bekleniyor. Peki, Avlu ne zaman başlayacak? Avlu 45. bölüm ne zaman? 2019 Avlu yeni sezon ne zaman? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 02 Eylül 2019, 17:39 Güncelleme 02 Eylül 2019, 17:50
Avlu ne zaman başlayacak? Avlu 45. bölüm ne zaman? 2019 Avlu yeni sezon tarihi belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

Avlu ne zaman başlayacak? Star TV'de yayınlanan Avlu dizisinin yeni sezonu için hazırlıklar sürüyor. 30 Mayıs'ta yayınlanan 44. bölümüyle sezon finali yapan Avlu dizisinin Zerrin'in vurulmasının ardından Avlu karışmıştı. Deniz ile Kudret'in karşı karşıya geldiği sezon finalinin ardından yeni sezonda neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, Avlu ne zaman başlayacak? Avlu 45. bölüm ne zaman? 2019 Avlu yeni sezon ne zaman? İşte konu ile ilgili detaylar...

AVLU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Avlu'nun ne zaman başlayacağı konusunda araştırmalar sürüyor. Ancak dizinin yeni sezona ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz sezona 20 Eylül tarihinde başlayan dizinin yeni sezona da aynı tarihler aralığında başlaması bekleniyor.

Avlu'nun yeni sezon fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde yer alacak.

AVLU SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Deniz, yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir.

El değiştiren isyan içeride de dışarıda da tüm dengeleri alt üst eder. Deniz yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir. Deniz bir arbede esnasında hayatı boyunca hafızasından silemeyeceği bir manzara ile karşı karşıya kalır. Öyle ki yaşanan bu olay ona kendine verdiği sözleri dahi bir an bile düşünmeden çiğnetecektir.

AVLU 43. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz ve Azra için geri sayım başlamıştır

Deniz ve Azra için geri sayım başlamıştır. İsyan, yetkililer tarafından verilen süre içinde bitirilmez ise ağır sonuçları olacağı kesindir. Cezaevinden duyulan silah sesleri büyük bir paniğe sebep olur. Son anda yön değiştiren rüzgar kimleri savuracaktır?

AVLU 42. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz ve Azra, hayatlarının en cesur kararını alırlar

Safiye'nin odasından özgürlüğe açılan kapı aralanmak üzeredir. Ancak oradan kimlerin geçeceği bilinmemektedir. Deniz ve Azra birbirlerinden habersiz aynı anda belki de tarihlerinin en cesur kararını alırlar. Zerrin ise tanıdık bir yüzün onu nerelere sürükleyebileceğini deneyimleyecektir.

AVLU 41. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azra kurtulacak mı?

Azra, büyümekte olan yangının orta yerindedir. Özlem ile yürütülen Zerrin'i çökertme planı işe yarayacak mıdır? Kendine geldiği takdirde ağzından altın değerinde sözler dökülecek olan Oktay'ı bekleyen korkunç bir sürpriz vardır. Zerrin, onu başarıya götüreceğine inandığı ittifaktan beklediğini alabilecek mi?